HomeNEWSΤο «χρυσό» Γωγουλίνι μας! (εικόνες)

Το «χρυσό» Γωγουλίνι μας! (εικόνες)

Στο ψηλότερο σκαλί ανέβηκε στις 6 Μάιου το δικό μας Γωγουλίνι.

 

 

Η βασίλισσα του Σαββατοκύριακου του HIGH TV  μας έκανε περιφανούς αφού κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο στον Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικού Χορού ACROPOLIS OPEN. Ο επίσημος διαγωνισμός που διοργανώνετε από την ομοσπονδία Ελλάδος Ε.Χ.Ο.Ε. χάρισε άλλο ένα μετάλλιο στην Γωγώ Γαρυφάλλου. Η βασίλισσα του πρωινού διαγωνίστηκε στην κατηγορία σόλο ORIENTAL και με μεγάλη μας τιμή σας παρουσιάζουμε πρώτοι τις αποκλειστικό υλικό.

 

 

Το δικό μας κορίτσι πλέον είναι «χρυσό». Οι συμμετέχοντες ήταν χιλιάδες  αλλά η Γωγώ  με την εκθαμβωτική της παρουσία και τα λικνίσματα της, έκανε το κοινό και τους κριτές να μείνουν άφωνοι.

 

 

 

 

Λίγο πριν βγουν τα αποτελέσματα  για το διαγωνιστικό κομμάτι, ο κόσμος που βρισκόταν στο στάδιο ψιθύριζε ότι η Γωγώ θα είναι η νικήτρια. Όταν ήρθε πλέον η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και ακούστηκε το όνομα  της δικής μας  Γωγώς για την πρώτη θέση, όλος ο κόσμος σηκώθηκε και την χειροκρότησε!

 

 

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την ίδια εξέφρασε  την χαρά της και ευχαρίστησε την προπονήτρια της Πέννυ Μπαιλή  που τόσο πολύ αγαπά. Μας είπε χαρακτηριστικά «χωρίς την δασκάλα μου δεν θα είχα πάρει αυτή την θέση. Της οφείλω τα πάντα!»

 

 

 

Η Γωγώ μας  όμως δεν σταματάει εδώ αφού στις 17 Ιουνίου θα διαγωνιστεί στο  Κόρινθος DANCE OPEN.

 

 

 

Απο εμάς καλή επιτυχία για ακόμα μια φορά, να είναι όλη η ζωή της «χρυσή» και όπως την ονειρεύεται  και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά της σχέδια!

Διαβαστε επισης

loading...