HomeNEWSΗ απάντηση του πιο σέξι αγρότη από την Κρήτη που τρέλανε το...

Η απάντηση του πιο σέξι αγρότη από την Κρήτη που τρέλανε το διαδίκτυο! ΦΩΤΟ

Ο  σέξι αγρότης με τα μπλε μάτια που αναστάτωσε όλα τα κορίτσια, απάντα στα σχόλια που έγιναν σχετικά με την εμφάνιση του. Κι όμως πολλά επώνυμα μοντέλα θα ζήλεψαν αυτόν τον κρητικό. 

Ο Στάθης Στιβακτάκης, ο μελισσουργός από τα Βορίζια του νομού Ηρακλείου, έκανε τις φωτογραφικές μηχανές να πάρουν φωτιά καθώς και τα social media κατακλύστηκαν από hashtags όπως το #liveyourmythingreece αλλά και κολακευτικά σχόλια για το ομολογουμένως εντυπωσιακό παρουσιαστικό του.

Ο ίδιος μιλώντας στο BHMA FM είπε ότι δεν περίμενε αυτόν τον χαμό: «Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» είπε και παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του τον πειράζουν από χθες. «Ναι ναι μου λένε ότι έχει γίνει χαμός, να ‘ναι καλά τα κοπέλια» ανέφερε.«Εγώ είχα έρθει στην Αθήνα για το συλλαλητήριο των αγροτών και πέσαμε πάνω στα μπολάκια του Τσίπρα, όπως τα λέω εγώ, τα ΜΑΤ» είπε για τα χημικά και τα δακρυγόνα στα επεισόδια της Τετάρτης. «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» τόνισε. 

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από το χωριό του ούτε να αρχίσει ξαφνικά τις φωτογραφίσεις: «Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς».

Διαβαστε επισης

loading...