Home NEWS Η NASA στο στόχαστρο των Anonymous! Η μεγάλη αλήθεια σχετικά με πρόσφατη ανακάλυψη που ο κόσμος αγνοεί ακόμα!

Η NASA στο στόχαστρο των Anonymous! Η μεγάλη αλήθεια σχετικά με πρόσφατη ανακάλυψη που ο κόσμος αγνοεί ακόμα!

0
282

Είχαμε καιρό να ακούσουμε κάτι νέο από τους Αnonymous.. είχαν σωπάσει για ένα διάστημα. Τώρα όμως έσπασαν την σιωπή τους και την έσπασαν για τα καλά με μια αποκάλυψη που… θα συζητηθεί ιδιαίτερα!

 

Η χ-ακτιβιστική οργάνωση έχει ασχοληθεί με διάφορες οργανώσεις και ανθρώπους στο παρελθόν, όπως το ISIS και ο Donald Trump, αλλά οι τελευταίες τους δραστηριότητες έχουν να κάνουν με την NASA.

 

Ανέβασαν ήδη ένα video στο οποίο υποστηρίζουν ότι ο καθηγητής Thomas Zurbuchen, εκπρόσωπος της εταιρίας, αποκάλυψε κατά την διάρκεια του US Science, την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

 

«Ο πολιτισμός μας είναι στο χείλος ανακάλυψης αποδείξεων εξωγήινης μορφής στον γαλαξία μας. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δραστηριότητες και αποστολές οι  οποίες ψάχνουν για εξωγήινη μορφή ζωής, είμαστε ένα βήμα πριν από πρωτοφανή ιστορική ανακάλυψη».

 

Οι Anonymous ανέβασαν στο site τους: «Τα στοιχεία σίγουρα δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει στο διάστημα. Η συνεχής αύξηση των εσόδων από τους φορολογούμενους σε συνδυασμό με το «μαύρο χρήμα» μπορεί να υποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει ακόμα.

 

Ας μην ξεχνάμε και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της NASA για την ανακάλυψη νέων πλανητών σαν την Γη, εκτός του ηλιακού μας συστήματος. Συνολικά 219 «νέοι πλανήτες» ανακαλύφθηκαν από το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler, 10 εκ των οποίων είναι άγριοι και βραχώδεις, όχι τόσο κοντά στον ήλιο τους για να έχουν υψηλές θερμοκρασίες αλλά όχι και τόσο μακριά για να μην έχουν σημάδια νερού στην επιφάνειά τους.

 

Η παρουσία νερού στους πλανήτες είναι απαραίτητη για την παρουσία ζωής, που σημαίνει ότι σε όποιον πλανήτη βρεθεί νερό, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει και εξωγήινη μορφή ζωής στην επιφάνειά του.

 

Αυτή η επίσημη ανακοίνωση έγινε νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι μπορούν οι ισχυρισμοί των Anonymous να είναι ακριβείς, δλδ ότι αυτή η ανακάλυψη νερού στην επιφάνεια πλανητών να τους έδωσε και αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινης ζωής;

 

Μένει μόνο να δούμε αν θα γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη NASA όπως υποστηρίζει η οργάνωση, η οποία έχει ξεσκεπάσει ουκ ολίγες φορές κρυμμένες αλήθειες!