Home NEWS It ‘s Christmas time! Εδώ τα καλά Bazaar της Αθήνας!

It ‘s Christmas time! Εδώ τα καλά Bazaar της Αθήνας!

0
345

Όσο «σφιχτά» και αν είναι τα πράγματα από άποψη οικονομίας, τα Χριστούγεννα όλο και κάποιο δώρο θα θέλουμε να κάνουμε σε μικρούς ή και μεγάλους. Γιατί λοιπόν να μην τα κάνουμε και να πιάσουν και τα λεφτά που θα ξοδέψετε τόπο;

 

Δεν έχουμε κάτι ενάντια στα μαγαζιά ή τα μεγάλα εμπορικά, αλλά για τους φίλους του είδους, σας έχουμε μαζεμένα όλα τα Bazaar της Αθήνας για τον μήνα Δεκέμβρη.

 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους φίλους του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)».

Στις 4 Δεκεμβρίου 2016, (από τις 10:00 μέχρι τις 18:00), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης, κοντά στο σταθμό του μετρό «Ελληνικό»).

 

Το παζάρι του ΣΠΑΖ Όπως κάθε χρόνο εδώ και 30 πλέον χρόνια, ο Άγιος Βασίλης παρκάρει το έλκυθρό του και περνάει ένα διήμερο λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι των νοτίων προαστίων. Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2016 από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα ραντεβού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού (πρώην αμερικάνικη βάση).

Χειροτεχνήματα φτιαγμένα από:

*Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΕΡΜΗΣ»

* Save A Greek Stray

*Γαϊδουροχώρα

*Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

*Make A Wish

 

Το Xριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής θα γίνει το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας με ρούχα σε προσιτές τιμές.

 

 

Πόσο πολύ έχει προχωρήσει το όλο θέμα από εκείνο το πρώτο video του Youtube…

Καλύψτε το στόμα σας… Ουδέν κρυπτόν από την Google!