Home NEWS Και το παιχνίδι για τον θρόνο… συνεχίζεται! Νέο spoiler για την νέα σεζόν GOT θα σε ξεσηκώσει!

Και το παιχνίδι για τον θρόνο… συνεχίζεται! Νέο spoiler για την νέα σεζόν GOT θα σε ξεσηκώσει!

0
552

Παρότι βρίσκεται στην τελευταία του σεζόν, και από ότι φαίνεται όλες οι ιστορίες μέσα σε αυτή κλείνουν τον κύκλο τους, έχουμε να περιμένουμε νέες «εισόδους» στην πολυαναμενόμενη 7η σεζόν του Game of Thrones.

 

Αν μπορεί να θεωρηθεί αυτό spoiler, τότε αν δεν θέλετε να μάθετε τίποτα μην συνεχίσετε το διάβασμα του άρθρου. Αν πάλι «τρώγεστε» με τα ρούχα σας και η οποιαδήποτε πληροφορία είναι αρκετή για να πλάσετε τα δικά σας σενάρια, τότε μάθετε ότι θα έχουμε περί τους 8 νέους χαρακτήρες στην καταληκτική σεζόν του GOT.

 

Οι πληροφορίες δημοσιοποιήθηκαν από το fan site της σειράς «Watchers On The Wall» οι οποίοι και ανακάλυψαν ότι οι παραγωγοί της σειράς έχουν ανακοινώσει ένα casting για νέους χαρακτήρες, για ρόλους οι οποίοι δεν θα λέγαμε ότι είναι αδιάφοροι.

 

Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες περιγράφεται σαν «επιβλητικός και κυρίαρχος, αλλά και χαρισματικός μισθοφόρος» κάνοντας τους φαν να υποθέτουν ότι θα είναι μέλος του Golden Company που περιμένει πως και πώς η Cercei να της φέρει ο Euron Greyjoy.

 

Ένας άλλος περιγράφεται σαν «τραχύς και έτοιμος για όλα ναύτης» με δυνατή παρουσία, κάτι που υποθέτουμε θα φανεί στην προσπάθεια του Theon να σώσει την αδερφή του Yara.

 

Δύο ακόμα φύλακες θα συστηθούν στην σειρά ενώ μένουν ακόμα κάποιες θέσεις που… δεν ξέρουμε ακόμα πολλά για τον χαρακτήρα τους.

 

Τέλος ανακοινώθηκε και η περιβόητη επιστροφή του Ghost στο πλάι του John Snow, μια απουσία αισθητή στην σεζόν που πέρασε αλλά άκρως δικαιολογημένη καθώς οι παραγωγοί δήλωσαν ότι το κόστος ενός μεγαλόσωμου λύκου στα γυρίσματα είναι πολύ μεγάλο.

 

Και μιας και αναφερθήκαμε σε budget να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε το κόστος κάθε επεισοδίου της τελευταίας σεζόν που θα κυκλοφορήσει το 2019, το οποίο θα φτάνει τα 11 εκατομμύρια!