HomeNEWSΚάπως έτσι είχε φανταστεί ο G.R.R. Martin τις σκηνές του G.O.T. …...

Κάπως έτσι είχε φανταστεί ο G.R.R. Martin τις σκηνές του G.O.T. … Άσχετα αν δεν του βγήκε…

Δεν βγήκε σε αυτόν, στην παραγωγή, δεν ξέρουμε κάπου το έχασαν το παιχνίδι και για να γίνει πιο εμπορική, και έγινε, πρωταγωνίστησε η σπλατεριά και η βαρβαρότητα.

 

Μπορεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω για τον 7ο κύκλο μιας και αντί για την συνηθισμένη πρεμιέρα του Απριλίου, μεταφερόμαστε Ιούνιο, είναι γνωστό ότι το story έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης πολλών εικονογραφημένων βιβλίων. Όμως ένα, που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη προς ικανοποίηση των εκατομμυρίων φαν της σειράς, είναι ότι κοντινότερο σε ότι είχε φανταστεί ο G.R.R. Martin.

 

Με αφορμή τα 20 χρόνια από τη μέρα που ο Martin εξέδωσε το πρώτο βιβλίο, εκδοτικός οίκος Penguin Random House αποφάσισε να εκδώσει έναν συλλογικό τόμο με εικονογραφήσεις πολλών και ικανών illustrators και με σχέδια που θα ήταν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πολεμόχαρο σύμπαν του συγγραφέα. 896 σελίδες από χαρτί πολυτελείας και 73 παλιότερα αλλά και ολοκαίνουρια σχέδια από κορυφαίες σκηνές των βιβλίων και της σειράς.

 

Πάρτε μια γερή γεύση από τα 10 που κυκλοφόρησε το site του Vanity Fair, προϊδεάζοντας το κοινό για το τι έχει να περιμένει..

 

Ανάμεσα στα Κοράκια, από τον Marc Simonetti/Penguin Random House.

 

Πέρα από το τείχος, οι Άλλοι, διά χειρός Magali Villeneuve/Penguin Random House.

 

Τα γαμήλια δώρα της Νταϊνέρις Ταργκάριεν, από τον Levi Pinfold/Penguin Random House.

 

Ο Ντρόγκο δίνει στον Βαϊσέρις το στέμμα του, από τον Levi Pinfold/Penguin Random House.

 

Νεντ και Άρια Σταρκ, από τον Gary Gianni/Penguin Random House.<br />” class=”block lazyloaded” src=”http://www.lifo.gr/icache/468/700/1/1062536_game-of-thrones-illustrated-ss05.jpg” style=”height:700px; width:468px” title=”Νεντ και Άρια Σταρκ, από τον Gary Gianni/Penguin Random House.<br />” /></p>
<p class= 

Νεντ και Τζόρι, από τον Levi Pinfold/Penguin Random House.

 

Ο αποκεφαλισμός του Νεντ Σταρκ, διά χειρός Magali Villeneuve/Penguin Random House.

 

Το «κυνηγόσκυλο» και η Σάνσα Σταρκ, από τον Marc Simonetti/Penguin Random House.

 

Ο Σιδερένιος Θρόνος από τον Marc Simonetti/Penguin Random House.

 

Το Κινγκς Λάντινγκ, από τον Ted Nasmith/Penguin Random House.<br />” class=”block lazyloaded” src=”http://www.lifo.gr/icache/469/700/1/1062541_game-of-thrones-illustrated-ss10.jpg” style=”height:700px; width:469px” title=”Το Κινγκς Λάντινγκ, από τον Ted Nasmith/Penguin Random House.<br />” /></p>
<p class= 

Σε κάνει να αναρωτιέσαι… Αν ο πραγματικός Gambit είναι Κινέζος, υπάρχουν και οι άλλοι X-Men ανάμεσά μας;

Μαγειρεύουμε με τα παιδιά! Απολαμβάνουμε οικογενειακές στιγμές και τρώμε όλοι καλύτερα.

 

Διαβαστε επισης

loading...