HomeNEWSΚορυφαία ανάμεσα στις πιο υγιεινές έθνικ κουζίνες η Ελληνική!

Κορυφαία ανάμεσα στις πιο υγιεινές έθνικ κουζίνες η Ελληνική!

Στους περισσότερους αρέσουν οι περίεργες γεύσεις και οι έθνικ κουζίνες…

 

Η Ελληνική κουζίνα μάλιστα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό, καθώς οι γεύσεις αλλά και τα προϊόντα της θεωρούνται διαλεχτά από πολλούς γευσιγνώστες. Ομάδα ειδικών, ξεχώρισε ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς έθνικ κουζίνες, την Ελληνική κουζίνα ως την πιο υγιεινή!

 

 

Οι γιατροί αγαπούν τη Μεσογειακή διατροφή, καθώς είναι άφθονη από λαχανικά, φρέσκα φρούτα, όσπρια, παρθένο ελαιόλαδο και ψάρια πλούσια σε Ω3, τα οποία ευνοούν τις λειτουργίες της καρδιάς, ενώ μειώνουν άλλους κινδύνους για την υγεία. Συγκεκριμένα, η σωστή Μεσογειακή διατροφή, συνδέεται με 25% μειωμένο κίνδυνο για θάνατο από καρδιακά νοσήματα σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Ξεχωρίζουμε επίσης, για τον τρόπο που τρώμε. Σύμφωνα με καθηγητή του Πανεπισημίου της Καλιφόρνια,  τα μικρά πιάτα (μεζέδες) και οι συνδυασμοί που γίνονται, βοηθούν πολύ τον οργανισμό. 

 

Τη δεκάδα με τις υπόλοιπες πιο υγιεινές κουζίνες στον κόσμο, συμπληρώνουν οι κουζίνες της Καλιφόρνια (φρέσκα προϊόντα), Βιτενάμ, Ιαπωνίας, Ινδίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Μεξικό, Λατινικής Αμερικής και Ταϊλάνδης!

 

Διαβαστε επισης

loading...