Home NEWS Μεγάλη η συμμετοχή χορευτών και αθλητών στο «2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου, Κλασσικού και Μοντέρνου Χορού»

Μεγάλη η συμμετοχή χορευτών και αθλητών στο «2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου, Κλασσικού και Μοντέρνου Χορού»

0
213

Με ανυπομονησία περιμένει ο κόσμος του αγωνιστικού χορού, του ρυθμού, της γυμναστικής και της μουσικής το «2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου, Κλασσικού και Μοντέρνου Χορού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και στις 19 Μαρτίου, στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών. Οι συμμετοχές ολοκληρώθηκαν και, σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, είναι αυξημένες.

 

 

 

Ανάμεσα στους κριτές που θα αξιολογήσουν τη νέα γενιά θα είναι και η Αλεξάνδρα Αβράμη, η πρώτη Ελληνίδα μπαλαρίνα που κατάφερε να επιλεγεί από το φημισμένο American Ballet Theater. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη που θα βρεθώ ξανά στη χώρα μου και, μάλιστα, για μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως το «2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου, Κλασσικού και Μοντέρνου Χορού», που προωθεί την τέχνη του χορού από τις μικρές ηλικίες μέχρι και τις επαγγελματικές κατηγορίες. Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο πίεσης που περνάει η χώρα μας, αλλά και όλος ο κόσμος, ο χορός αποτελεί έναν πολύ υγιή τρόπο έκφρασης και εκτόνωσης. Μπορεί, όμως, να αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για τους θεατές και να τους οδηγήσει σε ένα ταξίδι ονείρου και πραγματικότητας και να αποφορτίσει κάθε έντασή τους», δήλωσε η διακεκριμένη μπαλαρίνα.

 

 

 

Η Άννα Αβράμη θα έρθει από τη Νέα Υόρκη ειδικά για τη διοργάνωση. Εκεί εργάζεται ως μπαλαρίνα, καθηγήτρια μπαλέτου, και personal trainer σε celebrities και μοντέλα της Victoria Secret. Ως επαγγελματίας μπαλαρίνα έχει χορέψει σε παγκοσμίου φήμης μπαλέτα και σκηνές, όπως αυτές της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης με το American Ballet Theater, του David Koch Theater, στο Lincoln Center με το Mikhailovsky Ballet USA tour, στο International Jacobs Pillow Dance Festival κ.α. Ως καθηγήτρια μπαλέτου έχει διδάξει σε αρκετές επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές της Νέας Υόρκης, όπως αυτή του Jackline Kennedy Onassis Ballet School of American Ballet Theater.