HomeNEWSΜέχρι πόσα θα δίνατε για διάσημο γραπτό βρίσιμο;

Μέχρι πόσα θα δίνατε για διάσημο γραπτό βρίσιμο;

Πως θα σας ακουγόταν να γράφατε ένα γράμμα στο οποίο θα βρίζατε κάποιον και μετά αυτό το γράμμα θα κέρδιζε σε δημοπρασία 30,000 δολάρια; Φανταστικό έτσι; Αλλά πάλι δεν είστε ο John Lennon ο οποίος το κατάφερε όπως υποθέτετε μετά θάνατον.

 

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, το γράμμα πιστεύεται ότι γράφτηκε το 1971 ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε ο John Lennon από τη Linda McCartney για την απόφασή του να μην ανακοινώσει δημόσια την αποχώρησή του από τη μπάντα το 1970.

 

Στο ίδιο δε γράμμα αποκαλύπτεται ότι ο μάνατζερ σε συνεργασία με τον McCartney έπεισαν τον Lennon να μην μιλήσει δημόσια επειδή αυτό θα έβλαπτε τους Beatles.

 

Την επιστολή του θρύλου της ροκ αγόρασε ένας συλλέκτης από το Ντάλας, έναντι 30,000 δολαρίων, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

 

Και για του λόγου το αληθές…

Image result for Την επιστολή του θρύλου της ροκ αγόρασε ένας συλλέκτης από το Ντάλας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του

 

Πρώτα είχαμε την πιθανότητα του Grexit, μετά ήρθε το σίγουρο Brexit, και τώρα έχουμε την υποψία του… Calexit; Μήπως φτάνουν τα exit για φέτος;

Εσείς δοκιμάσατε αυτό το… φάρμακο; Συνταγογραφημένο από γνωστό συγκρότημα για κάθε περίσταση!

Διαβαστε επισης

loading...