HomeNEWS«Μη διστάζεις. Πιάσε το χέρι μου»… Ένα κλιπ που οφείλουν να δουν...

«Μη διστάζεις. Πιάσε το χέρι μου»… Ένα κλιπ που οφείλουν να δουν ΟΛΟΙ!

Δεν είναι τραγικό να μαθαίνει κανείς ότι τη σήμερον ημέρα υπάρχει κόσμος που ντρέπεται, αισθάνεται άβολα ή δύσκολα να εκφράσει την αγάπη του στο-η σύντροφό του δημόσια πιάνοντας απλά τον άλλο από το χέρι;

 

Αυτό πιστεύουμε και εμείς διαβάζοντας τα αποτελέσματα έρευνας που δείχνει ότι τα μέλη της LGBTI κοινότητας αισθάνονται συνεχώς λιγότερα άνετα με μια από τις πιο τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ δύο συντρόφων.

 

Πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται ταμπού ένα απλό χείρο-πιάσιμο τόσο που πλέον το αποφεύγουν όχι μόνο ομοφυλοφιλικά ζευγάρια αλλά και ετεροφυλικά.

 

Ο λόγος; Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ερωτηθέντων της νεοζηλανδικής το 39% δήλωσε πως αν και θα το ήθελε, δεν αισθάνεται άνετα και διστάζει να πιάσει δημοσίως το χέρι του/της συντρόφου τους εκ των οποίων το  48% δήλωσε ότι η αιτία αυτού του δισταγμού οι αρνητικές και επικριτικές αντιδράσεις από τους ξένους και κυρίως τους ηλικιωμένους.

 

Για αυτό και το ακόλουθο κλιπ καμπάνιας που δημιούργησαν για να παροτρύνουν τον κόσμο να αισθανθεί πιο άνετα και να εκφράσει έστω και τόσο απλά την αγάπη του για το σύντροφό του.

 

 

 

Athenstimeout διαγωνισμός! Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου “Το Αγγελικό Μυστικό της Όλγας Μπράουν” από τις εκδόσεις Λυκόφως

Διαγωνισμός athenstimeout.gr – Κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Διαβαστε επισης

loading...