HomeNEWSΜια ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα στο Messiah o Χρήστος Καλιάτσας αποκλειστικά...

Μια ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα στο Messiah o Χρήστος Καλιάτσας αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr!

Τον γνωρίσαμε  στο «X-Factor 1» και μας μάγεψε  με την φωνή του στα lives στην ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, φυσικά και μιλάμε για τον ταλαντούχο και όμορφο Χρήστο Καλίατσα.  Ο χαρισματικός ερμηνευτής Χρήστος Καλιάτσας πιο ανανεωμένος και χαρούμενος  μας μίλησε για την εμπειρία του στο X-Factor καθώς  και για την συμμετοχή του  στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό ποπ τραγουδιστών «Pirogosky Ressvet».Με αφορμή την επιστροφή του στην νυχτερινή Αθήνα  και συγκεκριμένα στο Messiah βρεθήκαμε με τον νεαρό τραγουδιστή στο MAI-TAI  και μιλήσαμε για όλα. Αλλά καλύτερα ας μην πούμε άλλα εμείς και να δούμε τι μας απάντησε ο ίδιος σε μια όμορφη συζήτηση που είχαμε μαζί του.

 

 

 

1)Σε βρίσκουμε στο Messiah παρέα με την Φανή Δρακοπούλου .Μίλησε μας  γι’ αυτήν την  συνεργασία…

 

 

Καταρχήν η Φανή είναι παλιά συνεργάτιδα. Έχουμε  δουλέψει μαζί  στην Θεσσαλονίκη  για 2 χρόνια αρκετά παλιά. Κι όταν  μου έγινε αυτή η πρόταση να κατέβω στο συγκεκριμένο  μαγαζί ,το οποίο γνωρίζω οτι είναι ένα πάρα πολύ καλό μαγαζί από έναν εξαίρετο επιχειρηματία την αποδέχθηκα. Πιστεύω σε αυτό το σχήμα. Είναι ένα  πολύ ζεστό μαγαζί με ένα ωραίο σχήμα  και θα περάσουμε πολύ όμορφα το χειμώνα!

 

 

2)Ήταν δύσκολη η απόφαση να έρθεις από την όμορφη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα;

 

 

Μμμ… Αρκετά   γιατί η Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι είναι λίγο πιο ανθρώπινη σε κάποια επίπεδα στην καθημερινότητα. Αλλά  εντάξει η Αθήνα έχει πάρα πολλές ομορφιές , ωραίους  ανθρώπους. Επίσης , δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Αλλά πάντα μια τέτοια απόφαση είναι δύσκολη.

 

 

 

 

 

 

3)Το X-Factor σε βοήθησε στην αναγνωσιμότητα σου μετά; Θα το πρότεινες  στους νέου και τις νέες που θέλουν να ακολουθήσουν   το τραγούδι , να εντάσσονται στα τηλεοπτικά παιχνίδια ;

 

 

 

Εννοείται! Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ , μου έχει ανοίξει πόρτες και γνωριμίες. Θεωρώ  οποιοδήποτε νέος άνθρωπος σκέφτεται να πάει σε ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι, να το τολμήσει. Σίγουρα  είναι μεγάλα τα ρίσκα, κυρίως για τον  άνθρωπο  που θα πάει. Αλλά νομίζω άμα καταφέρεις να ενταχθείς και να κάνεις μία καλή πορεία, θα έχεις μια πάρα πολύ ωραία αναγνωσιμότητα.

 

 

 

4)Αν δεν κάνουμε λάθος έχεις εκπροσωπήσει  την Ελλάδα στο 3ο Διεθνή Διαγωνισμό ποπ τραγουδιστών «Pirogosky Ressvet» στην Μόσχα τον Αύγουστο του 2013.Εκεί βραβεύτηκες με το τιμητικό βραβείο «Integrity of Artistic  Images» .Μίλησε μας γι΄αυτό…

 

 

 

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία! Καταρχήν να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον φίλο μου και παραγωγό από την Κύπρο  Χαράλαμπο Σάββα και τον πολύ γνωστό συνθέτη Μιχάλη Αντωνίου, που έχει εκπροσωπήσει 2 διαφορικές χώρες στην Eurovision που με κάλεσαν  σε αυτό το φεστιβάλ. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και η Μόσχα πανέμορφη. Όλα ήταν τόσο οργανωμένα που δεν ξέρω τι να πω! Το προτείνω πραγματικά σε όποιον καλλιτέχνη θα μπορούσε να έχει μια τέτοια εμπειρία να πάει!

 

 

 

 

5)Σε βρίσκουμε  ερωτευμένο αυτήν την περίοδο;

 

 

Μμμ… κανονικά  θα πρέπει να σας πω ναι, με την δουλεία μου, αλλά όχι δεν πάει έτσι. Είμαι από τους ανθρώπους τους οποίους δεν μπορούν να κρατήσουν δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασκάλη. Άρα, επειδή προσπαθώ να κάνω κάποια πράγματα αυτήν την περίοδο πάνω στην δουλεία μου, δεν θέλω να τα συνδυάσω. Γιατί  θα είμαι άδικος απέναντι σε έναν άνθρωπο που θα  είναι δίπλα μου.

 

 

6)Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου με τρεις λέξεις;

 

 

Ανυπόμονος, αυθόρμητος και ήρεμος

 

7)Ασχολείσαι με τα social media πιστεύεις ότι  βοηθούν έναν καλλιτέχνη  στην προβολή του;

 

 

Πλέον στην εποχή μας τα social media  είναι αυτά τα οποία «κάνουν έναν καλλιτέχνη», δηλαδή το Instagram το Facebook και όλα τα μέσα κοινωνική δικτύωσης .Οι καλλιτέχνες έχουν απομυθοποιηθεί  μέσω των social media.Ο καλλιτέχνης έρχεται απευθείας σε επαφή με τους θαυμαστές του, οι νέες κυκλοφορίες γίνονται πλέον μέσω social media.Θεωρώ  ότι βοηθά  και τον καλλιτέχνη να έχει αμεσότητα με το κοινό του.

 

 

 

8)Ποιον καλλιτέχνη που έχεις συνεργαστεί έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

 

 

Τον Γιώργο Μαζωνάκη  θα πω. Είναι ένας εξαίρετος καλλιτέχνης , ένα εξαίρετο παιδί  και εξαιρετικός  χαρακτήρας. Καταπληκτικός, ακομπλεξάριστος και ότι και να πω γι΄αυτόν τον άνθρωπο  είναι λίγο. Βοηθά πάρα πολύ τους νέους ανθρώπους !

 

 

9)Έχεις χόμπι ;

 

 

Προσπαθώ να έχω με όσο χρόνο μου μένει και εμένα να έχω. Μου αρέσει το ψαροντούφεκο, και ότι έχει να κάνει σχέση με το kick boxing  και την πιγμαχία. Από εκεί και πέρα ασχολούμαι λίγο με τους υπολογιστές .Αυτά είναι νομίζω ο χρόνος που μου μένει …

 

 

10) Ετοιμάζεις κάποια ολοκληρωμένη δουλεία;

 

 

Ναι, βρισκόμαστε αυτήν την περίοδο  στο studio και ετοιμάζουμε κάποια νέα πράγματα. Θα΄ναι  πάρα πολύ όμορφα και προσεγμένα απλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα. Το να πω για τον δημιουργό και για κάποιους ανθρώπους πριν καν κυκλοφορήσει, θα ήταν λίγο άδικο για την δουλειά που θα βγει.

 

 

 

 

11) Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

 

 

Καταρχάς να πούμε ότι ξεκινάμε με στις 25 Νοεμβρίου  με την Φανή Δρακοπούλου στο  Messiah , θα συνεχίσουμε και μετά τις γιορτές. Από εκεί και πέρα υπάρχει κάτι για Θεσσαλονίκη. Τώρα θα δούμε, δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, αλλά σίγουρα αυτό το οποίο είναι μες τα πλάνα και τους στόχους μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο δυνατό για να περάσει όμορφα ο κόσμος στο Messiah!

 

 

12) Τι εύχεσαι στους αναγνώστες του Athenstimeout.gr  και τους θαυμαστές σου;

 

Αυτό που εύχομαι είναι να είμαστε λίγο παραπάνω άνθρωποι. Να έχουμε υγεία και να κοιτάμε τους διπλανούς μας και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτή είναι μία ευχή, ίσως  η πιο χρήσιμη σε όλα αυτά που περνάμε αυτήν την περίοδο!

 

 

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Χρήστο  και σου ευχόμαστε με την σειρά μας Καλή Επιτυχία!

 

Διαβαστε επισης

loading...