Home NEWS Το Μόναχο έρχεται εδώ και … η μπύρα θα δίνει και θα παίρνει! Το Octoberfest έρχεται Αθήνα!

Το Μόναχο έρχεται εδώ και … η μπύρα θα δίνει και θα παίρνει! Το Octoberfest έρχεται Αθήνα!

0
509

Aν δεν μπορεί να πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ! Το Octoberfest έρχεται Αθήνα, ή για να είμαστε πιο ακριβείς… αυτό είναι το πλησιέστερο σε Octoberfest που πρόκειται να δείτε στην χώρα μας… Με το σύνθημα «Στην υγειά σας!» πραγματοποιείται το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 από τις 12 μμ έως τις 8 μμ το παραδοσιακό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

 

Γερμανικά λουκάνικα, λέμπερκας, μπρέτσελ, αλλά και πολλά άλλα γερμανικά εδέσματα, καθώς και δροσερή μπίρα, η οποία μάλιστα θα σερβίρεται για πρώτη φορά σε ποτήρια μπίρας της DSA. Η γιορτή είναι ανοιχτή στο κοινό και τα έσοδα από τη γιορτή θα διατεθούν στο ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της Σχολής.

 

Στο εν λόγω Oktoberfest όσοι πιστοί προσέλθουν θα απολαύσουν ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πλούσια λαχειοφόρο αγορά με δώρα όπως αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, αλλά και ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος «Key Royal Band».  Και για τους πιο «πιστούς» μπορείτε να βρείτε παραδοσιακές Βαυαρέζικες φορεσιές αλλά και για όσους επιλέξουν να φέρουν και τα παιδιά τους μαζί, θα υπάρχει και διασκεδαστικό παιδικό πρόγραμμα!

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών, Δημόκριτου 6, Μαρούσι (πίσω από το Avenue), τηλ. 210 6199260-5, http://www.dsathen.gr/el/