HomeNEWSΝέα Υόρκη… πόλη ουτοπική… Εκεί που πωλείται κομμάτι τοίχου για 300 χιλιάρικα...

Νέα Υόρκη… πόλη ουτοπική… Εκεί που πωλείται κομμάτι τοίχου για 300 χιλιάρικα και ένα ζευγάρι μπότες για 200…

Μόνο εκεί μπορούν να μαζευτούν τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο.. εδώ μόνο από τηλεοπτικές άδειες αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα κουβεντιάσουμε εδώ.

 

Φυσικά όμως δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε κομμάτι τοίχου ή ένα οποιοδήποτε ζευγάρι μπότες. Και τα δύο αυτά αντικείμενα άνηκαν στον εκλιπόντα πρώην αγαπημένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ronald Reagan και μάλιστα το κομμάτι τοίχου είναι από το θρυλικό τοίχος του Βερολίνου. Αυτό που εκπλήσσει όχι μόνο εμάς αλλά και τους ίδιους τους διοργανωτές της δημοπρασίας είναι ότι πουλήθηκαν 10 φορές υψηλότερα της εκτιμώμενης αξίας τους .

 

Οι υπεύθυνοι του οίκου δημοπρασιών Christie’s δήλωσαν σήμερα ότι 1.200 και πλέον άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο συμμετείχαν στην δημοπρασία διάρκειας 2 ημερών με αντικείμενα από την ιδιωτική συλλογή του πρώην προέδρου και της συζύγου του.

 

Το  κομμάτι του Τείχους του Βερολίνου που είναι καλυμμένο από γκράφιτι, και επάνω είχε υπογράψει ο πρώην πρόεδρος πουλήθηκε έναντι 277.500 δολαρίων ενώ η τιμή του αναμενόταν στα 20.000 δολάρια. Ο αγοραστής παρέμεινε ανώνυμος.

 

Image result

 

Ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες του, δώρο από τον πρωταγωνιστή των ταινιών γουέστερν, Rex Allen,  πουλήθηκε για το ποσό των 199.500 δολαρίων κι ενώ η τιμή που υπολογιζόταν για την πώλησή της ήταν στα 20.000 δολάρια

 

Image result for ronald reagan boots

 

Τα προσωπικά αντικείμενα του προεδρικού ζεύγους πουλήθηκαν από την οικογένεια με στόχο τα χρήματα να δοθούν στο Προεδρικό Ίδρυμα Ronald Reagan αλλά και σε μια βιβλιοθήκη στην Καλιφόρνια.

Κίνηση ματ από τον Gucci… Ακόμα και ο Μαζώ θα του έβγαζε το καπέλο!

Η επιστήμη μίλησε.. Και τι είπε; Αυτό είναι το πιο χαρούμενο κομμάτι όλων των εποχών..

Διαβαστε επισης

loading...