HomeNEWSΝησιά που καλό θα είναι να περάσεις αλλά να μην ακουμπήσεις... αν...

Νησιά που καλό θα είναι να περάσεις αλλά να μην ακουμπήσεις… αν θες την ζωή σου δηλαδή…

Επίγειοι παράδεισοι αλλά απαγορευμένοι καρποί… Γιατί κάτι τόσο ωραίο να είναι τόσο επικίνδυνο; Μα γιατί έτσι είναι όλα τα ωραία.. απαγορευμένα και επικίνδυνα. 

Ξεκινάμε την λίστα με τα πιο φονικά νησιά με:

Νήσος Queimada Grande…

 

 

Λόγος απαγόρευσης πατήματος ποδιού επί του νησιού; Δηλητηριώδη φίδια. Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός πληθυσμού τους που το καθιστά ακατάλληλο για διαμονή.  Αυτός ο παράδεισος κοντά στις ακτές της Βραζιλίας θα μείνει ακατοίκητος.

Νήσος Gruinard…

 

Κοίτα που βρήκαν να κάνουν δοκιμές βιολογικών όπλων.. Κατέστρεψαν ένα όμορφο τοπίο, που πλέον αν την θες την ζωή σου, δεν περνάς ούτε ξυστά. Μπορεί οι δοκιμές στο Σκωτσέζικο νησί από τους Βρετανούς να έχουν πάψει εδώ και δεκαετίες, και οι επιστήμονες να έχουν δηλώσει ότι το νησί είναι πλέον “καθαρό”, κανείς παράτολμος δεν πάει με κίνδυνο της ζωής του μιας και οι δοκιμές όταν ξεκίνησαν, κόστισαν τις ζωές του 95% του τότε πληθυσμού εκεί. Φαντάσου τι δοκίμαζαν..

Τελευταία η Νήσος Sentinel..

 

 

Εκεί το νησί έχει φυσική προστασία προς τον έξω κόσμο, από τον έσω κόσμο, μιας και οι αυτόχθονες δεν βλέπουν με καλό μάτι τους ξένους και επιτίθενται χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν θες να γίνει πραγματικότητα το σενάριο του Cannibalism καλύτερα να μείνεις μακριά..

πηγή

Singing in the Rain: Η ιστορία της “Φωνής” που σίγησε σαν

“Τάμα στη Μύκονο” – Ένα σύγχρονο θρίλερ στην Ελλάδα της κρίσης

Διαβαστε επισης

loading...