HomeNEWS O Σταύρος Κωνσταντίνου σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Athenstimeout.gr

O Σταύρος Κωνσταντίνου σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Athenstimeout.gr

Είναι νέος, ωραίος και διαθέτει μια από τις πιο καλές φωνές του μουσικού πενταγράμμου. Τον γνωρίσαμε το 2004 όπου αναδείχθηκε  ο μεγάλος νικητής του talent show «Super Idol» που προβλήθηκε στο Mega, φυσικά και μιλάμε για Σταύρο Κωνσταντίνου.

 

 

Ο Κύπριος τραγουδιστής που μάγεψε το κοινό και τους κριτές μιλά αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr.

 

 

Έχοντας κάνει πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως «Το κουδούνι», «Πόνεσε με», «Τα’ σπσσα» και  το ντουέτο με την Τάμτα με τίτλο «Είσαι το άλλο μου μισό», μας παρουσιάζει την νέα του μουσική επιτυχία  και όχι μόνο.

 

 

Αλλά ας μην πούμε άλλα εμείς και ας δούμε τι μας απάντησε ο ίδιο μέσα από την όμορφη κουβέντα που είχαμε μαζί του.

 

 

 

Καινούργιο τραγούδι βλέπουμε μίλησε μας γι’ αυτό…

 

 

 

Ναι! Κυκλοφόρησε πρόσφατα το καινούριο μου τραγούδι “ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙΣ”. Ένα άκρως ρυθμικό τραγούδι το όποιο μιλάει για τον έρωτα! Την μουσική έγραψαν ο Λένος Παπαδόπουλος και ο Στέλιος Ιωάννου και τους στίχους ο Χρηστός Ανδρέου! Εύχομαι να αγαπηθεί και αυτό και να είναι καλοτάξιδο!

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχεις ερωτευτεί ποτέ τόσο πολύ που «Φτάσεις στο Θεό» όπως τα συναισθήματα που περιγράφει το τραγούδι σου;

 

 

  Ζω μέσα από τα συναισθήματα μου! Βεβαίως και έχω νιώσει να φτάνω στον Θεό, είμαι ήδη σε μια όμορφη φάση στην ζωή μου και εύχομαι να έχω την υγεία μου για να απολαμβάνω τις στιγμές μου!!

 

 

 

Το Super Idol πιστεύεις ότι σε βοήθησε στην αναγνωσιμότητα σου μετά;

 

 

Το Super Idol ήταν το διαβατήριο μου για να μπορέσω μετά να χαράξω την δίκια μου πορεία! Να με μάθει ο κόσμος για να έρθουν όλα όσα ήρθαν μετά! Δεν μετάνιωσα ποτέ μου που πήγα σε talent show αλλά αντίθετα θεωρώ οτι πλέον είναι ο μονός τρόπος να σε μάθει ο κόσμος!

 

 

 

 

 

 

 

Τι συμβουλεύεις τις νέες και τους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι να εντάσσονται σε τηλεοπτικά παιχνίδια ή να ακολουθούν κάποιον άλλο δρόμο;

 

 

Αξίζει τον κόπο να συμμετέχουν οι νέοι σε talent shows, γιατί μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση πλέον να ξεχωρίσουν στην δουλεία αυτή, όμως πάντα με προσοχή… η κάθε πόρεια ξεκινάει μετά τα shows με πολύ και σκληρή δουλεία! Θα πρέπει να δώσουν χρόνο και κόπο και κάποια στιγμή όποιος αξίζει θα δικαιωθεί!

 

 

 

 

 Ποιον καλλιτέχνη που έχεις συνεργαστεί έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

 

 

 Έχω λατρέψει πολλούς συναδέλφους μέσα απο τις συνεργασίες που είχα μαζί τους όμως αν πρέπει να ξεχωρίσω έναν αυτός ήταν ο Γιάννης Πάριος που είχα την χαρά να τραγουδήσω με τον αγαπημένο μου καλλιτέχνη! Είναι μεγάλος ο θαυμασμός μου άρα και τεραστία η χαρά μου να τον ζήσω On Stage!! Απλός άνθρωπος με τεράστιο ταλέντο και μεγάλη καρδία! Αυτά με κέρδισαν πάνω του!!

 

 

 

 

 

 

 

Ασχολείσαι με τα social media; Αν ναι πιστεύεις ότι βοηθούν έναν καλλιτέχνη στην προβολή του;

 

 

 

 

 Ασχολούμαι πολύ σε προσωπικό επίπεδο με τα social media μου! Θεωρώ οτι είναι πλέον σημαντικό avantage που υπάρχουν αυτά γιατί μπορείς εύκολα να προωθείς την δουλεία σου! Βοηθάνε παρά πολύ να μπαίνεις στο σπίτι του καθενός χωρίς ιδιαίτερο κόπο και βεβαίως είναι ένας τρόπος να μαθαίνουν όλοι τα νέα σου! Ακόμη όμως και αυτά θέλουν προσοχή!

 

 

 

 

 

Σε βρίσκουμε ερωτευμένο αυτήν την περίοδο ή αφοσιωμένο στην δουλεία σου;

 

 

Αυτή την περίοδο είμαι στα καλύτερα μου και επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο! Και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό!!

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμάζεις κάποια ολοκληρωμένη δουλεία;

 

 

 

 Όχι, εδώ και λίγα χρόνια κυκλοφορώ κάθε 2-3 μήνες καινούργια τραγούδια σε digital μορφή! Δεν βγάζω δίσκο αλλά βγάζω τραγούδια ψυχής, στα social media μου και στα ραδιόφωνα!

 

 

 

 

 

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

 

 

 

Αυτή την περίοδό συνεχίζονται οι εμφανίσεις μου στο ASMATION LIVE STAGE στην Κύπρο, και έχω και κάποιες έχτρα εμφανίσεις σε αλλά μαγαζιά και clubs! Ετοιμάζω νέα τραγούδια που θα βγουν κι αυτά σιγά σιγά και τέλος κάνω ραδιόφωνο καθημερινά στο ραδιόφωνο του ΜΕGA 101.1!

 

 

 

 

 

 

Κλείνοντας την συνέντευξη μας, θα θέλαμε να ευχηθείς κάτι στους θαυμαστές και τους αναγνώστες του Athenstimeout.gr

 

 

 

  Εύχομαι τόσο σε εσάς όσο και στους αναγνώστες σας και σε όλο τον κόσμο υγεία πάνω απ’ όλα, γιατί αν έχουμε την υγεία μας τότε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αλλά και να ονειρευόμαστε!

 

Διαβαστε επισης

loading...