HomeNEWSΟ Βασίλης Άνης σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Athenstimeout.gr!

Ο Βασίλης Άνης σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Athenstimeout.gr!

Ο Βασίλης Αναστασιάδης ή αλλιώς γνωστός στον κόσμο ως Βασίλης Άνης που αυτήν την περίοδο μαγεύει με την φωνή το Posidonio, μίλησε αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr .Τον έχουμε δει να συνεργάζεται με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως είναι : Π. Κιάμος, Αγγελική Ηλιάδη,KINGS, Αντύπας, Π.Καλίδης, Χ.Μενιδιάτης, Ζ.Μελάς, Κ.Στανίση, Χ.Ακριτίδης, Τριαντάφυλλος, Μ.Χριστοδουλόπουλος, Χ.Χολίδης, Φουρέιρα, Χρύσπα, Ε.Παπαϊωάννου, Κ.Κυανός, Α.Κετιμε, Μ.Ιακώβου, Σ.Βολάνης, Χ.Βέρρα, Γ.Δασκουλίδης,  Σ.Φωτιάδης, Ε.Καρουσάκη κ.α.

 

 

 

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό τραγούδι με τίτλο «Μάθημα Καρδιάς»  απο την δισκογραφική εταιρία SPICY σε μουσική σύνθεση του Πάνου Νικολακόπουλου και σε στίχους του Zeraw και του Πάνου Νικολακόπουλου. Όμως το δεύτερο single  δεν άργησε να έρθει καθώς και να αγαπηθεί από το κοινό.

 

 

 

Ο τίτλος της νέας του μουσικής επιτυχία «Στα Όριά Μου» από την νέα του δισκογραφική στέγη την EPIC MUSIC RECORDS  EMI-UNIVERSAL. Αλλά ας μην πούμε άλλα εμείς και ας δούμε τι μας απάντησε ο ίδιος, σε μία όμορφη συζήτηση που είχαμε μαζί του!

 

 

1)Σε βλέπουμε στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου , της Πέγκυ Ζήνα και των KINGS μίλησε μας γι’ αυτήν την συνεργασία…

 

 

 

 

Ναι βρίσκομαι στο Posidonio αυτή την περίοδο, σε ένα ιστορικό μαγαζί που έχει βγάλει μεγάλα ονόματα, στο πλευρό του Γ. Πλούταρχου, της Π. Ζήνας και των KINGS.Είναι απο τις πιο σημαντικές συνεργασίες που έχω κάνει και είναι τιμή μου να δουλεύω με τέτοια μεγάλα ονόματα!

 

 

 

2)Καινούργιο τραγούδι και video clip με τίτλο «Στα όρια μου» μίλησε μας γι’ αυτό…

 

 

 

 Είναι η δεύτερη μου προσωπική δουλεία που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι απο την EPIC music, το κομμάτι λέγεται “Στα Όρια μου”, τη μουσική υπογραφούν ο Teo Tzimas και ο Τζίνο Παπαθανασίου, ενώ τους στίχους ο Τζίνο Παπαθανασίου. Το βίντεο κλιπ σκηνοθετήθηκε απο τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Ελπίζω να σας άρεσε 

 

 

Φωτογραφία του Vasilis Anis.

 

 

3)Ποια συνεργασία σου έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

 

 

Αν πρέπει να επιλέξω μια, εκτός απο αυτή τώρα, θα έλεγα την προηγούμενη στο Club22 με τον Πανό Κιάμο την Αγγελική Ηλιάδη και πάλι τους KINGS. Ο Πάνος είναι απο τους καλλιτέχνες που με βοήθησαν πολύ όσα χρόνια δουλεύω και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα! Είχα τη χαρά να γνωρίσω απο κοντά την πανέμορφη Αγγελική η όποια είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και σπουδαία καλλιτέχνης! Όσον αφορά τους KINGS, έκτος απο την επαγγελματική σχέση που έχουμε, πλέον έχουμε γίνει κολλητοί όποτε αυτό τα λέει όλα πιστεύω, πράγμα δύσκολο να κάνεις φίλους σ αυτή τη δουλεία!

 

 

 4)Περιέγραψε μας τον εαυτό σου με τρεις λέξεις!

 

 

 

. Στα όρια μου ! 

 

 

 

5)Σε βρίσκουμε ερωτευμένο αυτήν την περίοδο;

 

Κάθε περίοδο είμαι ερωτευμένος…χαχα

 

 

6)Στον ελεύθερο σου χρόνο με τι ασχολείσαι, έχεις κάποιο χόμπι;

 

 

 

 

Πολύ ελεύθερο χρόνο δεν έχω αλλά όταν μπορώ να ξεφύγω λίγο μ’ αρέσει πολύ το σινεμά και τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με την πυγμαχία

 

 

 

 

 7) Χρησιμοποιείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Αν ναι πιστεύεις ότι βοηθούν έναν καλλιτέχνη στην προβολή του;

 

 

 

Και ποιος δεν χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν πλέον όλα γίνονται μέσω internet. Ιδιαίτερα σε μας τους καλλιτέχνες που μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας είναι το “marketing” του εαυτού μας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητο όπλο ώστε να προβάλλουμε τη δουλεία μας.

 

 

 

Φωτογραφία του Vasilis Anis.

 

 

 

8)Τι συμβουλεύεις του νέους και τις νέες που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι να εντάσσονται σε τηλεοπτικά παιχνίδια ή να ακολουθούν κάποιον άλλο δρόμο;

 

 

 

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ότι κάνεις πλέον που μπορεί να σε αναδείξει έστω και λίγο είναι βοήθεια, το θέμα είναι τι θα κάνεις μετά το talent show, πολλοί βγήκαν απο talent show κάποιοι έκαναν επιτυχίες κάποιοι εξαφανίστηκαν, δεν υπάρχει συνταγή στην επιτυχία!

 

 

 

 

 

 

9)Ετοιμάζεις κάποια ολοκληρωμένη δουλεία;

 

 

 

Ολοκληρωμένη δουλεία νομίζω είναι νωρίς ακόμα για να πω ότι χρειάζεται να κάνω, προς το παρόν βγάζω μεμονωμένα κομμάτια και αν χρειαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάνω και ολοκληρωμένη δουλεία.

 

 

 

 

10) Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

 

 

 

 Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο studio και ετοιμάζω με την ομάδα μου, τον Teo Tzima και όλη την EPIC Music, ένα νέο κομμάτι που θα βγει σε λίγες εβδομάδες.

 

 

 

 

 

 

11) Τι θα ήθελες να ευχηθείς στους θαυμαστές και αναγνώστες του Athenstimeout.gr!                                

 

 

 

Θα ήθελα να ευχηθώ να χουμε όλοι μια καλή χρόνια, λίγο καλύτερη απο την προηγούμενη, να είμαστε όλοι αισιόδοξοι και να κυνηγάμε τα όνειρα μας όσο δύσκολα κι ας φαντάζουν αυτά!

 

Διαβαστε επισης

loading...