HomeNEWSΠαράταση εμφανίσεων έως 26 Φεβρουαρίου για τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα...

Παράταση εμφανίσεων έως 26 Φεβρουαρίου για τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα και τους Kings στο Posidonio!

Μοναδικές είναι οι βραδιές στο ασφυκτικά γεμάτο Posidonio με τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα και   τους Kings στα καλύτερά τους. Οι εμφανίσεις τους παίρνουν παράταση έως τις 26 Φεβρουαρίου παραμονή της Καθαράς Δευτέρας.

 

 

 

 

Παράταση εμφανίσεων λοιπόν έως τις 26 Φεβρουαρίου για τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα και τους Kings στο Posidonio.

 

 

 

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα κάθε βραδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη έτσι όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Οι μεγάλες επιτυχίες τους, οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους και η χαρισματική τους επικοινωνία με το κοινό καθιστούν την κάθε βραδιά ξεχωριστή. Τη δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα, οι Kings.

 

 

 

 

Οι Kings με την απίστευτη ενέργειά τους δημιουργούν ενθουσιώδη ατμόσφαιρα με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμά τους. Tο νέο τραγούδι των Kings « Όσο θα λείπεις», που συμμετέχει ο Γιάννης Πλούταρχος έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου κι είναι πλέον το αγαπημένο του κοινού. 

 

 

 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι μια καλλιτεχνική αποκάλυψη. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τις ερμηνείες του και τη θετική του αύρα δημιουργεί μια άκρως γλετζέδικη ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

Στο Posidonio διασκέδασε ο Βασίλης Τερλέγκας σε μια από τις σπάνιες εξόδους του. Ο Τερλέγκας τραγούδησε όταν του παραχώρησε το μικρόφωνο ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο Βασίλης Τερλέγκας επισκέφθηκε τον Γιάννη Πλούταρχο στο καμαρίνι του αλλά και τον ανερχόμενο Δημήτρη Αβραμόπουλο όπου του έδωσε τα συγχαρητήριά του.

 

 

 

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Σταμάτης Γονίδης όπου τραγούδησε παρέα με την Πέγκυ Ζήνα.

 

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

 

 

 

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035 

Διαβαστε επισης

loading...