HomeNEWSΤο πιο γλυκό website είναι γεγονός!

Το πιο γλυκό website είναι γεγονός!

Ένα γλυκάκι θα σας έδινε την ώθηση που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή για να συνεχίσετε; Μην διστάζετε και μην καθυστερείτε! Πληκτρολογήστε www.zaxaroplasteia.com και βρείτε τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης συγκεντρωμένα σε μια σελίδα. Βρείτε τα στοιχεία πρόσβασης και επικοινωνίας όλων των ζαχαροπλαστείων της Αθήνας ανά περιοχή καθώς και αφιερώματα στα καλύτερα γλυκά τους με φωτογραφίες που θα σας κάνουν να μην μπορείτε να αντισταθείτε.  Μάθετε εύκολα και γρήγορα τι ακριβώς προσφέρει το κάθε ζαχαροπλαστείο, αλλά και ποιές είναι οι σπεσιαλιτέ που δεν πρέπει να χάσετε. Πάνω από 1000 ζαχαροπλαστεία σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε…

 

Μάθετε τα πιο έξυπνα μυστικά από τους πιο έμπειρους pastry chefs της Ελλάδας και όχι μόνο. Βρείτε ακόμα τεχνικές, ορολογίες και τα καλύτερα tips που θα σας βοηθήσουν να έχετε κάθε φορά ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

Η έμπειρη ομάδα του zaxaroplasteia.com ψάχνει, βρίσκει, δοκιμάζει και σας προτείνει συνταγές για γλυκά από διάσημους pastry chefs της Ελλάδας και του εξωτερικού και σας παρουσιάζει μυστικές συνταγές που αποκαλύπτουν οι ζαχαροπλάστες του δικτύου μόνο για εσάς.

 

Μάθετε ποιο ζαχαροπλαστείο υποστηρίζει την κάλυψη εκδηλώσεων και προμηθευτείτε την τούρτα και τα γλυκίσματα που θα συνοδεύσουν το τραπέζι του γάμου σας και τα κεράσματα για τη βάφτιση του παιδιού σας. Μην παραλείψετε να κλέψετε μερικές ιδέες για το πάρτυ σας, για να εντυπωσιάσετε τους εκλεκτούς καλεσμένους σας.

 

Ταξιδέψτε στην ιστορία και ανακαλύψτε μυστικά για την προέλευση γλυκών διάσημων σε όλο τον πλανήτη. Περιηγηθείτε σε διάσημα ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και σε μουσεία σοκολάτας και άλλα μέρη με θέμα τη ζαχαροπλαστική μέσα από τα Αφιερώματα του zaxaroplasteia.com.

 

Μάθετε πρώτοι που διοργανώνονται τα καλύτερα σεμινάρια της πόλης και πότε κυκλοφορούν τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία με θέμα την ζαχαροπλαστική.

 

Μην ξεχάσετε να ανοίξετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο e-shop του zaxaroplasteia.com, για να απολαύσετε λαχταριστά γλυκά εξαιρετικής ποιότητας σε προνομιακές τιμές μόνο για μέλη. Γιατί η ομάδα του zaxaroplasteia.com φροντίζει πάντα να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

 

 

Διαβαστε επισης

loading...