HomeNEWSΠως η beer-yoga είναι το νέο «in» τώρα, και γιατί την περιμένουμε...

Πως η beer-yoga είναι το νέο «in» τώρα, και γιατί την περιμένουμε στην Ελλάδα…

Τέρμα πια σε όλους όσους υπερηφανεύονται ότι είναι αστέρια στην yoga, κάνουν ασταμάτητα ασκήσεις και καταλήγουν να μοιάζουν σαν τον Mr Elastic από τους Incredibles μόνο και μόνο για να είναι fit και να «δείχνονται» σε άλλους.

 

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που θέλουν να κάνουν άσκηση αλλά να το διασκεδάζουν κιόλας η έλευση της beer yoga είναι φανταστικά νέα. Τελικά υπάρχει Θεός, μιας και δύο γυναίκες την δημιούργησαν. Ναι καλά διαβάσατε, δεν πρόκειται για αντρική ιδέα. Και πλέον μπορούμε να πούμε ότι το φαινόμενο της είναι παγκόσμιο.

 

Μία εκ των ιδρυτριών, η Jhula, είναι yoga addict και προς παρόν παραδίδει μαθήματα beer yoga σε Μελβούρνη και Σίδνευ. Η Jhula μαζί με την Emily, ξεκίνησαν την «εταιρία» άσκησης μετά από μία επίσκεψη στο γνωστό φεστιβάλ «Burning man» όταν μια ομάδα παρέδιδε διαφορετικά μαθήματα εκεί. « Η beeryoga» είναι διασκεδαστική αλλά δεν είναι αστείο. Συνδυάζουμε φιλοσοφίες της yoga με την ευχαρίστηση που προσφέρει η μπύρα για να βοηθήσουμε τον κόσμος να φτάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο συνείδησης» δήλωσε η ίδια.

 

 

Το site της εταιρίας τους δηλώσει: «H BeerYoga» παντρεύει δύο μεγάλες αγάπες, την μπύρα και την yoga. Και τα δύο αποτελούν παλαιά θεραπεία του σώματος, του μυαλού και της ψυχής».

 

Πώς να μην εξαπλωθεί λοιπόν αυτό το φαινόμενο ανά τον κόσμο; Το μόνο που έχετε να περιμένετε, είναι να έρθει και στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η αγάπη του Έλληνα για την μπύρα θα κάνει τα μαθήματα ανάρπαστα!

 

Απλά τραγικό… Η λίστα με τα απαγορευμένα συγκροτήματα και μουσικές στην Σοβιετική Ένωση επί εποχής Γκορμπατσώφ!

Ξενοδοχείο εν ενεργεία 1300 χρόνων έχετε δει;

Διαβαστε επισης

loading...