HomeNEWSΡένος Χαραλαμπίδης: " Δεν είμαι απ' αυτούς που παίρνουν λίγα λεφτά"

Ρένος Χαραλαμπίδης: ” Δεν είμαι απ’ αυτούς που παίρνουν λίγα λεφτά”

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι από τους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί πολλούς ρόλους με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Οι θαυμαστές του αναρωτιούνται δικαιολογημένα ποιός απ’ αυτούς τους ρόλους βρίσκεται πιο κοντά στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του γνωστού ηθοποιού. Ο ίδιος, δίνει απαντήσεις για το θέμα αυτό και παραδέχεται επίσης ότι είναι από τους ηθοποιούς που είχαν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. Διαβάστε τι λέει για την μεγάλη επιτυχία του Μέγκα “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”:

«Μου άρεσε πολύ, ήταν ένας κόντρα ρόλος, ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι παίζω τον εαυτό μου. Ήταν καταπληκτικό, το πρωί γυρίζαμε το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” και το βράδυ γύριζα τα “Φτηνά τσιγάρα”, δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το νοσταλγώ πάρα πολύ» είπε στα Καλημερούδια. 

Για την τηλεόραση και το κασέ του τόνισε: «Μέχρι πέρυσι έπαιζα στο “Παντελόνια κάτω”, μια επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία. Βέβαια και έχω ρίξει το κασέ μου, δεν είμαι από αυτούς που παίρνουν λίγα λεφτά, ποτέ δεν ήμουν από αυτούς και δεν θέλω να το κρύβω κιόλας αυτό. Με τα λεφτά που δίνει τώρα η τηλεόραση, που δεν δίνει, μας χρωστάνε πολλά λεφτά από τα “Παντελόνια”. Δεν έχει νόημα να κινηθούμε νομικά, πραγματικά τα λεφτά δεν υπάρχουν. Δηλαδή, παίζουμε στην τηλεόραση ως χομπίστες. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα».

 

Διαβαστε επισης

loading...