HomeNEWSRIP Chester Bennington. Σοκαρισμένη η παγκόσμια μουσική σκηνή από την αυτοκτονία του...

RIP Chester Bennington. Σοκαρισμένη η παγκόσμια μουσική σκηνή από την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Linkin Park.

Η βραχνή φωνή του Chester Bennington σίγησε για πάντα! Από ότι φαίνεται και το 2017 η μουσική βιομηχανία δεν θα σταματήσει να μετρά πληγές. Ο τραγουδιστής των Linkin Park κρεμάστηκε στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια, γράφοντας το δικό του τραγικό τελευταίο στίχο στη ζωή του… η οποία από ότι φαίνεται μόνο στρωμένη με ροδοπότελα δεν ήταν!

 

 Το ότι πάλευε εδώ και χρόνια με την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά δεν ήταν κρυφό. Άλλωστε το είχε δηλώσει ότι όλα ξεκίνησαν να φαίνονται μαύρα στην ζωή του όταν κακοποιήθηκε σε μικρή ηλικία από έναν μεγαλύτερο άνδρα. Παρόλα αυτά μέσα από 2 γάμους φώτισε την ζωή του με 6 παιδιά.

 

Λίγα λόγια για το who is who του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη ο οποίος άλλαξε για τα καλά την alternative μουσική σκηνή όπως την ξέρουμε.

Ο Chester Charles Bennington, γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1976. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε με το συγκρότημα Grey Daze. Στην συνέχεια, το 1996 στην ζωή του μπήκαν οι Linkin Park. Μέχρι το 2008 ο Bennington έχει κυκλοφορήσει 3 στούντιο άλμπουμ με τους Linkin Park.

 

Το 2000, έγινε η πρώτη κυκλοφορία δίσκου του με τους Linkin Park, το Hybrid Theory, η οποία σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Ως μέλος των Linkin Park, έχει κυκλοφορήσει επίσης τα άλμπουμ Meteora (2003), Minutes to Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012), The Hunting Party (2014) και One More Light (2017).

 

Στην  καριέρα του μέτρησε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Jay-Z, Jonathan Davis, Young Buck, Busta Rhymes και Aaron Lewis. Το 2007 ο Bennington βρέθηκε στην 46η θέση στον κατάλογο του Hit Parader με τους Κορυφαίους 100 metal τραγουδιστές όλων των εποχών.

 

RIP Chester Bennington, θα σε θυμόμαστε για πάντα μέσα από την μουσική κληρονομιά που άφησες πίσω σου.

Διαβαστε επισης

loading...