HomeNEWSΣε καιρούς δύσκολους τι καλύτερο; Έξυπνες συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα…

Σε καιρούς δύσκολους τι καλύτερο; Έξυπνες συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα…

Είναι που είναι ήδη σφιχτά τα πράγματα λόγω της κρίσης, δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε περισσότερους και περιττούς πειρασμούς για να χαλάσετε τον μισθό ή το χαρτζιλίκι σας με το που ακούμπησε στα χέρια σας.

 

Το πώς θα αποφύγετε την ίδια την φύση σας, αυτή του καταναλωτισμού δηλαδή.. θα είναι δύσκολο, αλλά με λίγη προσπάθεια θα δείτε ότι τελικά θα τον βγάλετε τον μήνα και θα έχετε εξοικονομήσει κιόλας. Πως; Με απλά πράγματα που ούτε το φανταζόσασταν.

 

Για παράδειγμα:

Μπορείτε να αποφύγετε τα εμπορικά κέντρα.. Αυτοί οι χώροι έχουν σχεδιαστεί για να σας παρασύρουν να ψωνίσετε. Αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξετε στον πειρασμό και θα ενδώσετε, ψωνίζοντας πράγματα τα οποία δεν χρειάζεστε.Αν είστε φαν της επώνυμης μόδας, δοκιμάστε να παραγγείλετε ότι θέλετε On line. Θα εκπλαγείτε με την διαφορά στην τιμή καθώς επίσης και από τις προσφορές που δεν πρόκειται να δείτε σε τέτοιο ελληνικό κατάστημα.

 

Αντί για έξω προτιμήστε μια βραδιά στο σπίτι με τους φίλους. Ταινία, επιτραπέζια ή video παιχνίδια ή ακόμα και απλό άραγμα, θα σου εξοικονομήσουν τα λεφτά μεταφοράς και επίσης τα λεφτά από τα άσκοπα ποτά.

 

Πάντα πηγαίνετε με μια λίστα που έχετε ετοιμάσει από πριν, για ψώνια. Έτσι θα αποφύγετε να αγοράσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε.

 

Go green! Aλλάξτε τις λάμπες σας σε λάμπες οικονομίας και τσεκάρετε συχνά τον αέρα στα λάστιχά σας για να γλιτώσετε βενζίνη.

 

Πηγή

 

Σούπερ Διαγωνισμός: Ο Martin Garrix έρχεται στην Αθήνα και το Athenstimeout σας πάει στο μεγαλύτερο αθηναϊκό party της χρονιάς!

Διαβαστε επισης

loading...