HomeNEWSΣειρές που έκαναν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και θα σε κάνουν να…...

Σειρές που έκαναν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και θα σε κάνουν να… κολλήσεις!

Η μόδα της tv ολοένα και επανέρχεται και μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου επενδύουν στην μικρή οθόνη και σίγουρα δεν βγαίνουν χαμένοι. Βλέπε Anthony Hopkins, Kevin Bacon, Matthew McConaughey κτλ…

 

Και επειδή πατροπαράδοτα ο Σεπτέμβριος είναι ο κύριος μήνας της πρεμιέρας, σας έχουμε ξεχωρίσει μερικά νέα «διαμάντια» που δεν θα σας αφήσουν να δείτε το φως του ηλίου για τους επόμενους μήνες… Μιλάμε για τέτοιο «κόλλημα».

 

ATLANTA

Image result for atlanta series

 

Ο Donald Glover, , έγινε γνωστός από την σειρά  ‘Community’. Κατά καιρούς είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει κάτι το διαφορετικό που να τον εκφράζει και τελικά τα κατάφερε.. Το ‘Atlanta’, είναι μία ημι-βιογραφική κωμωδία για τη ραπ μουσική σκηνή στην ομώνυμη πόλη της Αμερικής όπου και ο ίδιος προσπαθεί να γίνει μέλος.

 

 

STARTUP

Image result for STARTUP series

Τον έχουμε δει σαν βοηθό του Holmes, τον απολαύσαμε σαν Hobbit. Καιρός να τον δούμε και σε κάτι άλλο. Ο συνδυασμός Martin Freeman με Adam Brody θεωρείται από μόνος του επιτυχία. Βάλτε σε αυτό και ένα concept τύπου, ξεκινάω τεχνολογική εταιρεία start up, αλλά την χρηματοδοτώ με λεφτά που έκλεψα από αιμοδιψή συμμορία και έχεις ένα πιασάρικο σενάριο.

 

 

QUARRY

Image result for quarry series

 

Διασκευή των Michael D. Fuller και Graham Gordy  της σειράς βιβλίων ‘Quarry’ του Max Allan Collins, με πρωταγωνιστή έναν βετεράνο πολέμου του Βιετνάμ που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην νέα του ειρηνική πραγματικότητα και μπλέκει σε καταστάσεις φόνων και διαφθοράς.

 

 

THE EXORCIST

Image result for THE EXORCIST series

Αυτό η αλήθεια είναι που μας έχει ιντριγκάρει ιδιαίτερα και θα το αναλύσουμε πάραυτα ξεχωριστά αλλού. Στην σκηνοθεσία ο Rupert Wyatt, βλέπε  ‘Rise of the Planet of the Apes’, το trailer αλλά και το πιλοτικό είναι καθόλα creepy και πολλά υποσχόμενο. Clue για να σας πείσει η Geena Davis που όπως και να το κάνουμε είχε λείψει από τον κοσμάκη.

 

 

CRISIS IN SIX SCENES

Image result for CRISIS IN SIX SCENES

 

Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για Woody Allen. Πρόκειται για μία μίνι σειρά έξι επεισοδίων που τοποθετείται χρονικά στα ‘60s, με θέμα μία οικογένεια της μεσαίας τάξης που δέχεται έναν επισκέπτη που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Μόνος ανασταλτικός παράγοντας για να το δεις είναι η Miley Cyrus στον πρωταγωνιστικό ρόλο…

 

Απόψε το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές… μην αργήσεις!

Lady Gaga… με αγάπη από εμένα για… την θεία μου!

 

Διαβαστε επισης

loading...