HomeNEWSShow me the money… Aυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι Αμερικάνοι celebrities σύμφωνα...

Show me the money… Aυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι Αμερικάνοι celebrities σύμφωνα με το Forbes…

 Σύγχρονοι Μίδες που τελικά δεν ξέρουν τι έχουν. Να σημειωθεί ότι ο πιο φτωχός της πρώτης δεκάδας έχει περιουσία που ανέρχεται στα 670 εκατομμύρια δολάρια. Καταραμένη φτώχεια δηλαδή τι να λέμε..

 

Στην πρώτη θέση για πρώτη φορά βρέθηκε ο George Lukas ο οποίος χάρη στα δικαιώματα των ταινιών «Star Wars» καθώς και με το comeback του φέτος με την ταινία «Star Wars Rogue One» βλέπει στον λογαριασμό του περί τα 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Steven Spielberg, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 3.7 δισεκατομμύρια δολάρια και την οποία οφείλει κυρίως τις εταιρίες παραγωγής που διαθέτει, ανάμεσά τους η DreamWorks και η Amblin Partners. Ενώ τρίτη και καταϊδρωμένη έρχεται η Oprah Winfrey με περιουσία 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Φεύγοντας από την κατηγορία των δισεκατομμυρίων, πέρα από τον πρώτο και μπαίνοντας στα απλά εκατομμύρια, έχουμε με την σειρά τους ακόλουθους που συμπληρώνουν το top 10:

 

Michael Jordan με έσοδα περίπου 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια

 David Copperfield με περιουσία 850 εκατομμύρια δολάρια

 Diddy με έσοδα 750 εκατομμύρια δολάρια.

 Tiger Woods με έσοδα 740 εκατομμύρια δολάρια

 Dr. Dre με έσοδα 710 εκατομμύρια δολάρια

 James Patterson με έσοδα 700 εκατομμύρια δολάρια

 Jerry Seinfeld με έσοδα 670 εκατομμύρια δολάρια.

 

Μετά τον Putin ο Trump και μετά τον Trump η Μέρκελ… Δείτε το video που κάνει θραύση για το νέο Πρώτο ζεύγος της Αμερικής…

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2017

 

Διαβαστε επισης

loading...