Home NEWS Τα OK! Anytime Markets άλλη μια φορά δίπλα στα παιδιά στηρίζοντας τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Τα OK! Anytime Markets άλλη μια φορά δίπλα στα παιδιά στηρίζοντας τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

0
745

Με συνέπεια στη συνολική προσπάθειά τους να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίζουν τους πυλώνες παιδί/ σωστή διατροφή/ εκπαίδευση, τα ΟΚ! Anytime Markets στηρίζουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 11.30 το πρωί.

 

Η εκδήλωση «Ο Άγιος Βασίλης κοιμάται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης» στήνει το σκηνικό του υπνοδωματίου του Άγιου Βασίλη, που ξεκουράζεται πριν το καθιερωμένο του ταξίδι για την παράδοση των δώρων, ενώ τα παιδιά καλούνται να τον ξυπνήσουν και να τον βοηθήσουν στην προετοιμασία του. Για τον σκοπό αυτό, μία δράση που ξετυλίγεται σε 6 εργαστήρια (μουσικής, χειροτεχνίας, ζαχαροπλαστικής, δημιουργικής γραφής κ.ά.) θα εμπλέξει ενεργά τα παιδιά σε μια σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων, υπό την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών.

 

Όπως δήλωσε η κα Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets: «Η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο πλαίσιο της φετινής χριστουγεννιάτικης γιορτής είναι για εμάς μια φυσική συνέχεια σε μια σειρά δράσεων που έχουν επίκεντρο το παιδί και τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου. Αυτή τη φορά, στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη μοναδική αυτή πρωτοβουλία του Ιδρύματος να δημιουργήσει για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία και να καλέσω όλα τα παιδιά να έρθουν και να ζήσουν αυτή τη μοναδική γιορτή».

 

Οικοδέσποινα της γιορτής θα είναι η Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, η οποία θα διαλέξει και θα διαβάσει στα παιδιά ορισμένες από τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες που τα ίδια θα έχουν γράψει για να ξυπνήσουν τον Άγιο Βασίλη.

 

Ακολουθήστε τα ΟK!Anytime Markets στη σελίδα τους στο Facebook