HomeNEWSΤελικά «ο έρωτας με έρωτα περνάει»;

Τελικά «ο έρωτας με έρωτα περνάει»;

Όπως έλεγε και εκείνο το λαϊκό άσμα που όλοι έχουμε τραγουδήσει μετά από έναν μεγάλο έρωτα που τελείωσε άδοξα. Πάμε να δούμε πόσο γρήγορα ξεπερνά το χωρισμό το κάθε ζώδιο. Αξίζει να κλάψεις; Μήπως να κάνεις μια νέα σχέση; Λες να μην την/τον  ξεπεράσω να επιστρέψω πίσω; Πόσοι προβληματισμοί βρίσκονται σε 12 ζώδια;

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Θα βάλει στο Youtube τραγούδια του τύπου Ελισάβετ Σπανού «’Άλλη φάση». Δεν θα κλειδωθεί μέσα στο σπίτι. Η κατάθλιψη δεν χωρά στην περίσταση. Έτσι μην ξαφνιαστείτε αν τον δείτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κριός θα έκανε άνετα μια γνωριμία , θα έβγαινε ένα ραντεβού μετά από ένα χωρισμό αναζητώντας εκείνο το πρώτο φτερούγισμα ενός νέου έρωτα. Θα παραδοθεί  στον επόμενο έρωτα του και θα του χαρίσει απλόχερα ότι έχει όνειρα εκπλήξεις που θα αφήνουν άφωνο τον άλλον. Όμως λόγο της βιασύνης του και της επιπολαιότητας του θα δει ότι έκανε λάθος επιλογή και σύντομα να βρεθεί προ άσχημων εκπλήξεων…

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Ναι δεν θα πούμε ότι δεν πληγώθηκε και ότι δεν φοβάται να πάει παρακάτω. Άλλα «Καινούρια αγάπη» του κλείνει το μάτι του Ταύρου. Θα βγει θα πιεί, θα φλερτάρει και αν βρει κάτι να αξίζει θα μείνει και θα παραδοθεί.Το θέμα, όμως, είναι, πως ο άλλος μπορεί να παρεξηγήσει τη στάση του, να παρερμηνεύσει αυτά που του λέει και σύντομα πάλι ο Ταύρος μας να μείνει «στα κρύα του λουτρού»!

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

 

Σε πιο λογικούς ρυθμούς θα δούμε τους Διδύμους σε ένα τραγούδι του Δημήτρη Ζερβουδάκη να τραγουδούν «Τ’ανείπωτα ».Θα πονέσει θα σιωπήσει αλλά θα ξαναμπεί στο παιχνίδι της αναζήτησης, πολύ σύντομα και σε μια νέα σχέση πιθανότατα. Σίγουρα θα σκεφτεί πολλές φορές την προηγουμένη του σχέση και θα νιώθει ευτυχής και τυχερός που ξεμπέρδεψε από αυτήν την κατάσταση. Κυρίως προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι το έχει ξεπεράσει. Συνήθως το πετυχαίνει διότι σύντομα θα έχει σβήσει από τη μνήμη του σαν Αλτσχάιμερ…

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα! «Θέμα χρόνου» και Πλούταρχος θα είναι στην βασική λίστα των τραγουδιών που θα ακούει την περίοδο του χωρισμού. Δεν συζητάμε καν να πάρει και πάλι το ρίσκο να μπει σε μια νέα σχέση. Το πάθημα του έγινε μάθημα, δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογής .Ο Καρκίνος πονάει θυμάται λεπτομερώς και το τελευταίο βασανιστικό δευτερόλεπτο του χωρισμού. Θα κλειστεί στον εαυτό του θα κλάψει δε θα το τολμήσει εύκολα να πάει παρακάτω. Θα ζήσει με την ελπίδα μέχρι ο καλός Θεός να τον λυπηθεί και να του στείλει κάτι νέο ουρανοκατέβατο!

 

 

 

 

ΛΕΩΝ 

 

Το Λιονταράκι που σε ενδιαφέρει δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να καταλάβει τι συμβαίνει στην καρδιά του. Σίγουρα θα βάλει τέρμα το «Δεν αξίζεις» της Πέγκυ Ζήνα και θα στο σιγοτραγουδήσει φεύγοντας από αυτό το μαρτύριο που πέρασε. Δεν θα πάει γρήγορα παρακάτω θα το αφήσει την τύχη. Ναι και φυσικά πληγώθηκε δεν θέλει να ξαναπεράσει τα ίδια αλλά η περηφάνια του δεν τον αφήνει να το δείξει. Θα  προσπαθήσει να δείξει στους γύρω του ότι όλα είναι στο μυαλό και η ζωή του συνεχίζεται. Τέλος θα προσπαθήσει να κρατήσει μόνο τις καλές στιγμές  και θα προχωρήσει μπροστά περήφανα και με αξιοπρέπεια τη ζωή του!

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Εδώ πονάμε. Καλά τα έλεγε η Καιτούλα η Γαρμπή τότε «Ιεροσυλία». Μετά από τόση υπομονή θες να φύγεις κιόλας. Ξέρεις τι ανασφάλεια του έχει προκαλέσει με ένα χωρισμό; Έχει κάτσει και αναλύει όλες σου τις κινήσεις από την πρώτη μέχρι την τελευταία σου και περιμένει να βγάλει το πόρισμα. Πάρ’ το αυγό και κουρευτώ, δηλαδή! Στοιχεία που αφορούν δύο διαφορετικά κέντρα λειτουργίας κι εκείνος επιμένει να τα κάνει ένα. Δε φτάνει που δύσκολα το πήρε απόφαση να μπει στην προηγούμενη σχέση και κοίτα τι έπαθε, που να σκεφτεί, λοιπόν, πάλι σύντομα για το ίδιο θέμα…

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Θα κλάψουν, θα πονέσουν και θα το δείξουν, γιατί να το κρύψουν άλλωστε. Τι να κάνουμε όμως…όπως το έλεγε τότε η Χρύσπα « Μου κάνει πλάκα ο θεός» και να σου η καινούργια  σχέση. Ακόμη τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει καλά-καλά και τα μάτια ήδη γυαλίζουν μπροστά σε ένα νέο αντικείμενο πόθου. Τέλος τα ποτά και τα κλάματα καρδούλες και μηνύματα αγάπης τον κάνουν να τα ξεχάσει όλα!

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Τι; Αν δεν πέσουμε στα πατώματα τώρα πότε; Να μην βάλουμε Βανδή «να την χαίρεσαι την καινούρια σου αγάπη» ;Ο ορισμός του δράματος. Θα κλάψει μέχρι να στερέψει αλλά μόλις ερωτευτεί ξανά  όλα από το μηδέν. Κάθε φορά που ερωτεύεται ένας σκορπιός είναι όπως η πρώτη φορά, κάτι μοναδικό, ασύγκριτο! Ό, τι επέζησε από την προηγούμενη σχέση  και αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του, δικαίως μπορεί να νιώθει κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται!

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

 

Ιδιαίτεροι χαρακτήρες να τα λέμε και αυτά Αν ένας τοξότης πιεστεί πολύ θα σου πει ότι και η Μαλου στο «Δες με» .Χτυπάει την πόρτα και φεύγει όπου φύγει λεωφορείο, τρένο, καράβι ακόμα και με αεροπλάνο πάει να ζήσει την ζωή του. Νέες εμπειρίες, η ζωή είναι μικρή για κλάματα. Αύριο είναι μια νέα μέρα και ο έρωτας τον περιμένει στην άλλη γωνία. Έτσι θα ξανά ερωτευτεί και θα κάνει σαν μικρό παιδί, με το καινούργιο του παιχνίδι

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

 

Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Προσοχή στις «Απομιμήσεις» σας τα έλεγε ο Διονύσης Σχοινάς Αιγοκεράκια . Σιγά μην σκάσετε κιόλας. Κάθε τι στην θέση του. Εσείς στην καριέρα σας και αυτός σε κάτι χειρότερο από εσάς . Σε 2-3 μήνες ούτε που θα το θυμάστε το άτυχο. θα το έχετε ξεπεράσει! Το μόνο σίγουρο και σχέση αν δεν κάνετε σύντομα αργά η γρήγορα κάτι  θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον Μέχρι τότε… έχουμε και δουλειές να κάνουμε!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

 

Τι έγινε; Χωρίσαμε και θα σκάσουμε νομίζατε; «Μωρό μου sorry» η Κοκκίνου στην διαπασών. Χωρίσατε με έναν Υδροχόο σιγά μην κλάψει. Εννοείτε ότι θα πάει παρακάτω ακόμα και την επόμενη μέρα. Η ζωή είναι σαν στάση λεωφορείου γι’ αυτούς.Έχασες το ένα; Ε, δεν πειράζει, πάντα υπάρχει ένα επόμενο που θα ’ρθει και αν υπάρχει και άλλη συγκοινωνία  απέναντι έχουν ήδη πάει στην άλλη.

 

ΙΧΘΥΣ 

 

 

 Ναι, τραγουδούσε Σταν  «Με στεναχωρεί». Ναι, έκλαψε, πόνεσε είπε δεν θα ξανά αγαπήσει. Το πιστευτέ αυτό; Γιατί όταν μιλάμε για Ιχθύς όνομα και πράγμα  σαν χρυσόψαρα, τα ξεχνούν όλα και πάνε παρακάτω, νέος έρωτας νέα αγάπη.

Διαβαστε επισης

loading...