HomeNEWS Tελικά ποιοι τύποι γυναικών σαγηνεύουν τους άνδρες;

Tελικά ποιοι τύποι γυναικών σαγηνεύουν τους άνδρες;

Το σέξι ντύσιμο και το βαθύ ντεκολτέ αποτελούν σίγουρα δείγματα για να σε τραβήξουν σε μια γυναίκα. Σύμφωνα με έρευνες όμως, έχει αποδειχθεί πως το ανδρικό φύλο έλκεται από ορισμένους τύπους γυναικών οι οποίοι ενισχύουν την σεξουαλική τους επιθυμία!

Οι γυναίκες με σωστές αναλογίες ανήκει σε αυτή την κατηγορία και δεν αναφέρομαι στα στερεότυπα πως η γυναίκα πρέπει να έχει μέση 60 εκατοστά και περίμετρο γοφών 90 αλλά όταν διαιρούμε τον πρώτο αριθμό με τον δεύτερο προκύπτει η ιδανική αναλογία όπου καθορίζει την υγεία και την ερωτική έλξη. Ως «ιδανική» θεωρείται η αναλογία 0,7 η οποία είναι ενδεικτική της γονιμότητας της γυναίκας καθώς αποτρέπει και από τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και παχυσαρκίας.

Τι δεν κάνει να τρώτε πριν το σεξ!

Οι γυναίκες που βάφονται ελάχιστα έως καθόλου. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε φοιτητές πανεπιστημίων, όταν τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν φωτογραφίες γυναικών με λιγότερο ή περισσότερο μακιγιάζ, οι άνδρες προτίμησαν τις γυναίκες που δεν ήταν σχεδόν καθόλου μακιγιαρισμένες. Γεγονός που μας επιβεβαιώνει πως η «φυσική» ομορφιά μετράει πολύ περισσότερο.. γιατί άλλωστε όσο όμορφη και αν είναι η γυναίκα το πολύ έντονο μακιγιάζ μπορεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η ευγένεια παίζει επίσης ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο χαρακτήρα μιας γυναίκας καθώς έρχεται σε αντιπαράθεση με τη θεωρία που θέλει τις γυναίκες να προτιμούν τα «κακά» παιδιά. Σύμφωνα με μελέτη ψυχολόγων που ειδικεύονται στη ψυχολογία της προσωπικότητας του ατόμου αναφέρει πως το ανδρικό φύλο ελκύεται περισσότερο από τις ευγενικές γυναίκες καθώς η υποστήριξη της γυναίκας στις επιθυμίες του άνδρα καθορίζει το ερωτικό παιχνίδι και ενισχύει την σεξουαλική επιθυμία.

Οι γυναίκες που προτιμούν το κόκκινο χρώμα. Ανέκαθεν το κόκκινο ήταν ένα χρώμα πάθους που προσέλκυε το ερωτικό ενδιαφέρον των ανδρών και η επιστήμη έρχεται να το επιβεβαιώσει! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ διαπίστωσαν πως το κόκκινο χρώμα είτε στα ρούχα είτε στα χείλη είτε στα νύχια κάνει τη γυναίκα πιο ελκυστική στα μάτια των ανδρών ανεξάρτητα από τόσο αποκαλυπτικό είναι το ντύσιμο της.

5 Ζώα που «αγαπούν» τα ναρκωτικά!

Διαβαστε επισης

loading...