Home NEWS Τέρμα οι υποθέσεις και τα σενάρια… Ήγγικεν η ώρα για να μάθουμε πώς είναι πραγματικά μια «Μαύρη τρύπα»

Τέρμα οι υποθέσεις και τα σενάρια… Ήγγικεν η ώρα για να μάθουμε πώς είναι πραγματικά μια «Μαύρη τρύπα»

0
409

Και για να είμαστε και πιο ακριβολόγοι… αυτό που θα δουν τα μάτια σας δεν είναι η 100% αναπαράσταση του πως είναι, αλλά σε ένα ποσοστό 95% τουλάχιστον. Μια διεθνής ομάδα αστρονόμων μετά από πολλή μελέτη των άστρων ένα πράγμα, κατέληξε στο πως είναι εμφανισιακά μια Μαύρη Τρύπα…

 

Βγάλτε από το μυαλό σας ότι διαστημική ταινία έχετε δει. Η εικόνα που έχουν σχηματίσει  αναμένεται να δείξει το μυστηριώδες χώρο γύρω από τις καταβόθρες με τον οποίο ο Άλμπερτ Αϊνστάιν περιέγραψε την θεωρία της σχετικότητας. Με άλλα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως η Μαύρη Τρύπα είναι το «σημείο χωρίς επιστροφή», ένα όριο στο χωροχρόνο στον οποίο η βαρυτική έλξη γίνεται τόσο ισχυρή που τίποτα δεν είναι σε θέση να ξεφύγει από τον έλεγχό του, ούτε καν το φως…Πως σχηματίζονται; Με απλά λόγια, μιλάμε για τρύπες που σχηματίζονται από την κατάρρευση γιγάντιων αστεριών, των οποίων η μάζα φτάνει περίπου σαν δέκα ήλιους στο μέγεθος της Νέας Υόρκης.

 

Προς το παρόν περιμένουμε να καταγραφούν τα δεδομένα σε πάνω από 1000 σκληρούς δίσκους προκειμένου να έχουμε την ολοκληρωτική εικόνα.

 

Spot τον άνθρωπο…. Όταν η ιδιαιτερότητα του χαμαιλέων γίνεται ανθρώπινη…

Γιατί το χαμόγελο σε κάνει καλύτερο άνθρωπο…