HomeNEWSΘεωρίες συνομωσίας ή κάτι παραπάνω; Μπορεί κάποιοι αγαπημένοι και "συγχωρεμένοι" τραγουδιστές να...

Θεωρίες συνομωσίας ή κάτι παραπάνω; Μπορεί κάποιοι αγαπημένοι και “συγχωρεμένοι” τραγουδιστές να περπατούν ανάμεσά μας ακόμα;

Το walking dead στην πραγματική ζωή. Μπορεί και να συμβαίνει. Σίγουρα πλήθος κόσμου πιστεύουν ότι αρκετοί από τους ακόλουθους βρίσκονται ακόμα ανάμεσά μας και γελάνε με τα όσα έχουν γραφτεί για τον θάνατό τους.

Πρώτος και κύριος ο Elvis Presley… Ο βασιλιάς ακόμα ζει όπως υποστηρίζουν εκατομμύρια θαυμαστές του. Ποιο είναι το σενάριο πίσω από τον υποτιθέμενο θάνατό του από καρδιακή προσβολή; Όλα ήταν σκηνοθετημένα από τον ίδιο για να γλιτώσει την υπερβολική φήμη του και να πάψει πια όλος ο κόσμος να ασχολείται μαζί του. Το συγκεκριμένο σενάριο βασίζεται σε διάφορες προετοιμασίες που είχε κάνει πριν πεθάνει, που υποτίθεται ότι αποδεικνύουν ότι όλα ήταν σχεδιασμένα καθώς και μια ασφάλεια ζωής την οποία κανένας ακόμη δεν έχει διεκδικήσει.

Προχωράμε στον διάδοχο του βασιλιά, τον βασιλιά της ποπ  Michael Jackson ο οποίος πέθανε από καρδιακή ανακοπή, έπειτα από υπερβολική χρήση φαρμάκων. Το δικό του σενάριο σκηνοθετημένου θανάτου, τον θέλει να το έχει κάνει πρώτον για να αποφύγει χρεωκοπία και δικαστήρια αλλά και για να ξεφύγει από την φήμη του. Θεωρίες τον θέλουν να παρακολούθησε την ίδια του την κηδεία αφού πρώτα είχε θεαθεί να βγαίνει σαν κύριος από το βαν του ιατροδικαστή. Μέχρι και σήμερα, είναι χιλιάδες οι μαρτυρίες ανθρώπων που τον έχουν δει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Αφήνουμε την ποπ και πάμε στην ροκ και στον Jim Morrison  o οποίος βρέθηκε νεκρός το 1971 από υπερβολική δόση ηρωίνης. Το δικό του σενάριο θέλει τον ίδιο να σκηνοθετεί τον θάνατό του για να ξεφύγει από μηνύσεις γυναικών, 3 για την ακρίβεια, οι οποίες υποστήριζαν ότι έχουν τα παιδιά του. Λίγο υπερβολική η λύση του σκηνοθετημένου θανάτου κατά εμάς, έλα όμως που το γεγονός ότι δεν παρέστη σχεδόν κανείς συγγενής του στην κηδεία, πυροδοτεί περισσότερο το εν λόγω σενάριο.

Παραμένουμε στην ροκ μουσική σκηνή και τον Kurt Cobain ο οποίος λέγεται ότι δεν αυτοκτόνησε, ότι δεν έχει πεθάνει καν, για να γλιτώσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι πυροδότησε την φήμη αυτή; Το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ φωτογραφία με το πτώμα του όπου να φαίνεται το πρόσωπό του.

Και κλείνουμε με την ραπ πλευρά της μουσικής με τον Tupac αλλά και τον Notorious B.I.G. και τους βάζουμε μαζί για τον απλό λόγο, ότι και οι δύο πέθαναν με τον ίδιο τρόπο, κάποιος τους πυροβόλησε. Και οι δυο ήθελαν να αποφύγουν την φυλακή αλλά και οι δύο δισκογραφικές που τους εκπροσωπούσαν, κέρδισαν τρελά λεφτά από το σενάριο της έχθρας που κατέληξε στον θάνατό τους.

πηγή

4 τρόποι για να κρατήσεις μακριά μια αρνητική σκέψη

Διαβαστε επισης

loading...