Home NEWS Τρία ταξίδια που πρέπει να κάνει κανείς κάποια στιγμή στην ζωή του…

Τρία ταξίδια που πρέπει να κάνει κανείς κάποια στιγμή στην ζωή του…

0
446

Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο, και αυτοί που δεν ταξιδεύουν απλά μένουν σε μια σελίδα. Αν σκεφτεί κανείς ότι με το να ταξιδεύει ο άνθρωπος διευρύνει τους ορίζοντές του, συλλέγει εμπειρίες μοναδικές και πάνω από όλα αποκτούν αναμνήσεις ανεκτίμητες για το υπόλοιπο της ζωής τους.

 

Δεν χρειάζεται μαγεία ή πολλά λεφτά για να «εξαφανιστείς» από την καθημερινότητά σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας προορισμός. Και σου έχουμε τους τρεις επικρατέστερους σύμφωνα με άρθρο της αμερικάνικης Vogue.

 

Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Μπανγκόγκ.

 

bangog

 

Δεν ξέρουμε αν τους έπεισαν οι εντυπωσιακοί ναοί, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες ή οι αμέτρητες γευστικές προτάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη πόλη έχει πάρει πολύ τα πάνω της τα τελευταία έτη σαν επιλογή τουριστών και δεν νομίζουμε να είναι λόγω του Hangover 2..

 

Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε το Παρίσι.

 

paris

 

Οκ είναι μια πόλη που η αλήθεια είναι ότι όσο και να το περιγράψουν μέσα σε άρθρα και φωτογραφίες , αν δεν την δεις και την ζήσεις από κοντά, δεν μπορείς να καταλάβεις στο έπακρο το μεγαλείο της.  Σε κάθε γωνιά της καλοδιατηρημένης πόλης με τις γέφυρες και τα αγάλματα και όλα τα αξιοθέατα, με μια ρομαντική πινελιά…

 

Την τριάδα έρχεται να συμπληρώσει το Χονγκ Κονγκ..

 

hong

 

Όχι για κάποιο ιδιαίτερα διαφορετικό λόγο από τις άλλες επιλογές απλά λόγω της ζωντανότατης νυχτερινής ζωής..

 

Το εν λόγω άρθρο παρουσίαζε τους τοπ 10 προορισμούς που πρέπει να επισκεφτεί κανείς πριν από τα 30 και σημειώνουμε ότι η Ελλάδα και συγκεκριμένα τα νησιά μας βρέθηκαν στην 9η θέση παγκοσμίως.

 

«Το να ταξιδεύεις σημαίνει να ζεις» κάτι ήξερε ο Hans Christian Andersen όταν το έλεγε…

 

Γεύση made in China! Τα τρία καλύτερα σημεία της Αθήνας που θα βρεις εκπληκτικό κινέζικο!

 

Και ο καλύτερος Ευρωπαϊκός προορισμός για το 2017 είναι…