Home NEWS Βαριέσαι το γυμναστήριο αλλά λατρεύεις τον ύπνο; Βρήκαμε την άσκηση που σου ταιριάζει! (video)

Βαριέσαι το γυμναστήριο αλλά λατρεύεις τον ύπνο; Βρήκαμε την άσκηση που σου ταιριάζει! (video)

0
396

Αυτή είναι επιλογή! Μπορεί η άσκηση να προσφέρει υγεία και ευεξία όμως που χρόνος και όρεξη την σήμερον ημέρα; Τι θα λέγατε όμως αν με την επιλογή που σας παρουσιάζουμε πιο κάτω, ακύρωνε την μέχρι τώρα δικαιολογία έλλειψης χρόνου;

Πολλοί σκληρά εργαζόμενοι πάσχουν από διαταραχές ύπνου και έλλειψη ύπνου γενικότερα. Ένα γυμναστήριο στην νότια Αγγλία όμως αποφάσισε να κάνει την διαφορά και να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της μαθήματα… ύπνου.

Στην ουσία πληρώνεις για ένα 15λεπτο stretching και έναν 45λεπτο ύπνο σε δωμάτιο με ιδανική θερμοκρασία, παρέα με όσους κάνουν επίσης αυτό το μάθημα.

Μιλάμε για το «Nap-Ercise» το οποίο όπως υποστηρίζουν αυτοί που το εμπνεύστηκαν, αναζωογονεί το μυαλό, φτιάχνει την διάθεση και παραδόξως καίει και θερμίδες. Περίεργο έτσι; Και όμως! Έρευνα που έγινε στο Allegheny College της Πενσιλβάνια, απέδειξε ότι οι συμμετέχοντες που πήραν έναν υπνάκο στα μέσα της ημέρας, διαχειρίστηκαν καλύτερα το άγχος τους, ενώ επέδειξαν επίσης ότι ο μεσημεριανός ύπνος αναπτύσσει και την ικανότητα μάθησης του μυαλού..

Δείτε και το video: