Home NEWS Βγαλμένο σαν από ταινία… Αγνοούμενο πλοίο κάνει την εμφάνισή του 100 χρόνια μετά, από το πουθενά!

Βγαλμένο σαν από ταινία… Αγνοούμενο πλοίο κάνει την εμφάνισή του 100 χρόνια μετά, από το πουθενά!

0
485

Αν θυμόμαστε καλά υπάρχει κανονικά ταινία με ίδιο story, «Πλοίο φάντασμα» αν δεν μας απατά η μνήμη μας. Και όμως είναι καθόλα αληθινό και όχι προϊόν κάπου photoshop ή σεναρίου.

 

Image result

 

Ήταν 29 Νοεμβρίου του 1925, όταν το SS Cotopaxi σάλπαρε από το Τσάρλεστον, με κατεύθυνση προς την Αβάνα της Κούβας. Το πλήρωμα αποτελείτο από 32 άνδρες, με καπετάνιο τον W. J. Meyer. Το φορτίο ήταν 2340 τόνοι άνθρακα. Δύο ημέρες αργότερα, το πλοίο δηλώθηκε ως αγνοούμενο. Κανείς δεν άκουσε ή είδε οποιαδήποτε σημάδια του για τα επόμενα 90 χρόνια!

 

Image result

 

Αυτό το πλοίο βρέθηκε από το πουθενά λίγο έξω από την Κούβα λίγους μήνες πριν. Θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει σε ταινία τρόμου αν κρίνουμε από την εμφάνισή του αλλά και από το πλήρωμα που ακόμα αγνοείται… Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιο του πλοίο, το οποίο και πιστοποιήθηκε ως αληθινό, έγινε την 1η Δεκέμβρη του 1925.

 

 

Να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες δεν αναγνωρίζουν τον «μύθο» του Τριγώνου των Βερμούδων… Από την άλλη όμως δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε το πώς χάθηκε, αλλά κυρίως ούτε το πώς εμφανίστηκε από το πουθενά!

 

Αυτό είναι το πιο WTF video που είδαμε σήμερα και…

“What Do I Know?” από τον Ed Sheeran σε νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε και… ξέρει πολλά!