HomeNEWSΞυπνά η cult πλευρά της πόλης !Τα ζόμπι έρχονται στο… κέντρο της...

Ξυπνά η cult πλευρά της πόλης !Τα ζόμπι έρχονται στο… κέντρο της Αθήνας!

Σκηνές απείρου κάλλους βγαλμένες σαν από το Walking Dead για όσους βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας στις 25 Φλεβάρη! Ένας τερατώδης περίπατος «νεκροζώντανων» πρόκειται να ξεκινήσει από το Σύνταγμα για να καταλήξει στον Κεραμεικό.

 

Σύμφωνα με τον διοργανωτή του επονομαζόμενου «Zombie Athens Walk», Τάσο Παναγιώτου, οι «μάρτυρες» θα δουν μια πορεία τεράτων που ακούν στο κάλεσματου Zombie Thriller Party, ξεκινούν από το Σύνταγμα, συνεχίζουν στην Ερμού, περνούν από το Θησείο και το Μοναστηράκι και καταλήγουν στο μεγάλο πάρτυ που φέτος θα φιλοξενηθεί στον Κεραμεικό.  «Η ιδέα ξεκίνησε από την Αμερική το 2001, αλλά εμείς από το 2013 καλούμε τους Αθηναίους να διασκεδάσουν τις Απόκριες με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο και να μπουν στο κλίμα του καρναβαλιού με χιούμορ και φαντασία» δήλωσε ο ίδιος.

 

Σε αυτήν την ιδιαίτερη παρέλαση, πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται και υποδύεται τους κακούς χαρακτήρες από ταινίες και σειρές τρόμου του 1980 και του 1990. Με αυτήν την αμφίεση περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας, πειράζοντας, τρομάζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς, οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι δεκτικοί στα αστεία τρόμου των αλλόκοσμων μεταμφιεσμένων.

 

Η φετινή συνάντηση είναι αφιερωμένη στη δεκαετία του 1980, στη σειρά Stanger Things και στις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή  όπως οι:The Goonies, E.T. The Extra-Terrestrial, Close Encounters, Star Wars – The Empire Strikes Back, Aliens, Nightmare on Elm Street, Poltergeist, The Evil Dead, The Thing  αλλά και άλλες.

 

Η επιστήμη μίλησε.. Και τι είπε; Αυτό είναι το πιο χαρούμενο κομμάτι όλων των εποχών..

Πιστεύεις ότι είσαι πιο έξυπνος από φοιτητή του Harvard; Αν ναι… ήρθε η ώρα να το αποδείξεις!

Διαβαστε επισης

loading...