Home NEWS Ζήσε και εσύ την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του Athens Release  Festival συντροφιά με το Johnnie Walker!

Ζήσε και εσύ την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του Athens Release  Festival συντροφιά με το Johnnie Walker!

0
354

Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο συναρπαστικό μουσικό φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού έχει ξεκινήσει, και το εξαιρετικό blended scotch whisky Johnnie Walker θα είναι εκεί και θα συνοδεύσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση με το νέο serve Johnnie & Ginger που αναδεικνύει την πολύπλευρη παλέτα γεύσεων και αρωμάτων του γνήσιου Σκωτσέζικου ουίσκι και ταυτόχρονα εκπλήσσει με την αναζωογονητική γεύση του ginger ale.

 

 

untitled2_2.png

 

Σε λίγες μόνο ημέρες, ο ομορφότερος συναυλιακός χώρος της καλοκαιρινής Αθήνας, η Πλατεία Νερού στο Φάληρο, θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα εντυπωσιάσουν το κοινό με τις live εμφανίσεις τους, ενώ η νέα δροσερή πρόταση σερβιρίσματος από το Johnnie Walker θα «απογειώσει» την εμπειρία του μεγαλύτερου εγχώριου open-air μουσικού φεστιβάλ, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει τη νέα δροσερή και fun πρόταση.

 

 

Η μοναδική μουσική γιορτή ξεκινά την Πέμπτη 31 Μαΐου με headliner τον τραγουδιστή και ηγέτη των εμβληματικών The Verve, Richard Ashcroft, που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, καθώς και τον Rag ’n’ Bone Man που με το “Human” δημιούργησε το μεγαλύτερο hit των δύο τελευταίων ετών. Μαζί τους οι Kid Moxie, Sworr. και Lip Forensics. Την Παρασκευή 1 Ιουνίου οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Thievery Corporation και οι διαχρονικοί UB40, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα όλων των εποχών, θα «προσγειωθούν» για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή και κοντά τους θα είναι και οι Golan, Angelika Dusk, Magenta Flaws, ενώ η αυλαία του Release Festival 2018 θα κλείσει την Κυριακή 17 Ιουνίου με μια από τις διασημότερες μπάντες των τελευταίων 20 ετών, τους Jamiroquai, με τον Parov Stelar, τους Cigarettes After Sex, αλλά και τους δικούς μας ανερχόμενους Silliboy’s Ghost Relatives και Σtella.

 

 

untitled_3.png

 

 

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το απόλυτο φεστιβαλικό ραντεβού του καλοκαιριού απέχει λίγες ημέρες!

 

#JohnnieWalker

#JohnnieGinger

#EnjoyJohnnieGingerTogether

 

 

Λίγα λόγια για το Johnnie Walker

 

Το Johnnie Walker αποτελεί την κορυφαία μάρκα Scotch Whiskey παγκοσμίως, που απολαμβάνουν άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από την εποχή του ιδρυτή του, John Walker, έξι γενιές εξειδικευμένων Master Blenders έχουν πρωτοπορήσει και δημιουργήσει τολμηρές νέες γεύσεις που έχουν μετατρέψει μια μικρή σκωτσέζικη επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1820, σε μια διεθνή επιχείρηση που ουίσκι  που εμπορεύεται τα πιο αυθεντικά και iconic whiskeys. Η σημερινή σειρά των βραβευμένων ουίσκι περιλαμβάνει το Johnnie Walker Red Label, το Black Label, το Double Black, το Green Label, το Gold Label Reserve, το Aged 18 Years και το Blue Label. Συνολικά αντιπροσωπεύουν περίπου 19 εκατομμύρια φιάλες που πωλούνται ετησίως (IWSR, 2016), καθιστώντας το Johnnie Walker το πιο δημοφιλές εμπορικό σήμα Scotch Whiskey στον κόσμο.

 

 

Σχετικά με τη Diageo Hellas

 

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα».