πηνελοπη πλακα

Όλα όσα ανέφερε η ίδια...

Όλα όσα εξομολογήθηκε η ίδια...

Τι εξομολογήθηκε η ίδια...

Χθες το μεσημέρι, η Πηνελόπη Πλάκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μία" της Τατιάνας Στεφανίδου.Η ηθοποιός, κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της εκπομπ

Μπορεί να είναια ακόμα μικρή σε ηλικία, όμως ήδη ε΄ναι αναγνωρίσιμη από το κοινό και πολύ αγαπητή. Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες!

Ομολόγησε ότι την έχει βιώσει στο πετσί της...

Τι φοβάται η Πηνελόπη Πλάκα;

Τι λέει για τη σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη;

Μίλησε ειλικρινέστατα...

Τι λέει για τις ώρες που εργάζεται;

Για πρώτη φορά η Πηνελόπη Πλάκα

Πώς τον αντιλαμβάνεται;

Η sexy ηθοποιός βρέθηκε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί σε αυτή!

«Γιατί ρε συ Πηνελόπη; Εμείς σε εκνευρίσαμε επειδή κάναμε μια ερώτηση;»....

Την πιο δύσκολη στιγμή που έχει περάσει στη ζωής της εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Πλάκα σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε!

Την ενοχλεί η έκθεση της προσωπικής της ζωή στη δημοσιότητα και δεν είναι υπερ όσων κατά καιρούς γράφονται για τα προσωπικά της!

Με φουσκωμένη κοιλιά πόζαρε η Πηνελόπη Πλάκα καιέκανε πολλούς να πέσουν από τα σύννεφα με την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της.

Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που αποφασίζει κάποιος να πάρει μια τόσο extreme απόφαση χωρίς πρώτα να έχει καταφύγει στην αστυνομία μήπως μπορεί να την προστατέψει.

Ποια είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα που έχει περάσει ποτέ η όμορφη ηθοποιός; Η ίδια λέει:

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της για τη γυμνή φωτογράφιση στην οποία έλαβε μέρος για την καμπάνια γνωστού περιοδικού κατά του AIDS!

 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε τον άντρα τον ονείρων της:

 

2015 athenstimeout.gr All rights reserved