HomeSHOWBIZ2014 ευχές από εγχώριους celebrities…

2014 ευχές από εγχώριους celebrities…

Το νέο έτος μόλις ξεκίνησε και παρέα με αυτό έρχονται και πολλές ευχές για υγεία, ευημερία προκειμένου να αφήσουμε την κατήφεια του 2013 μια και καλή στο παρελθόν. Δείτε τι εύχονται μερικές γνωστές προσωπικότητες.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει “Έχω βρεθεί σε ερωτικό τρίγωνο”…

Λάκης Γαβαλάς: Τι εύχεται ο γνωστός σχεδιαστής για το νέο έτος; «Να μείνω κοντά στα παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες μιας και εγώ μέσω του «Make a wish» ευαισθητοποιήθηκα ξανά και πλέον θέλω να προσφέρω ό,τι μπορώ και να είμαι κοντά στους συνανθρώπους μου χωρίς να το κάνω για προσωπική προβολή»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο αν όχι να βελτιωθεί τουλάχιστον να μη χειροτερεύσει.»

Ηλίας Βρεττός : «Εύχομαι είναι να υποχωρήσει ολοκληρωτικά η κατάθλιψη από τις ψυχές των ανθρώπων. Θα ήθελα να δω ξανά αισιόδοξους και χαμογελαστούς ανθρώπους»

Αγγελική Νικολούλη: «Εργασία στους άνεργους, ελπίδα, αισιοδοξία και λύσεις στα «καυτά» προβλήματα της κοινωνίας. Πιστεύω ότι θα βγούμε από το σκοτεινό τούνελ και θα δούμε κάποια στιγμή φως. Πέρα από τους πολιτικούς πρέπει κι εμείς να σπρώξουμε λίγο την κατάσταση. Βλέπω δημιουργικούς ανθρώπους που κάνουν θαύματα στην επαρχία. Ψάχνονται, δουλεύουν, αγωνίζονται και καταφέρνουν να ξεχωρίσουν».

Ναταλία Δραγούμη : « Παρά τις δυσκολίες, να μη σταματήσουμε να χαμογελάμε».

Βασιλική Ανδρίτσου: «Αυτό που εύχομαι σε όλους μας είναι υγεία, αρμονικές σχέσεις, αγάπη, κέρδη -μόνο όσα μας χρειάζονται για να περνάμε καλά- και παγκόσμια ειρήνη».

Νίκος Μουτσινάς: «Αυτό που θέλω να φέρει το 2014 είναι υγεία και υπομονή στον κόσμο που περνάει δύσκολα».

Θανάσης Αλευράς :  «Εύχομαι το 2014 να είμαστε υγιείς, διαυγείς, να καταλάβουμε τι θέλουμε και να πάρουμε αποφάσεις με καθαρό μυαλό ώστε να έρθει κάτι καλύτερο σε προσωπικό, συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο».

Διαβαστε επισης

loading...