Χρήστος Βασιλόπουλος: Η ταινία μου δεν είναι τσόντα!!

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η ταινία μου δεν είναι τσόντα!!

Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πολλά για την περιβόητη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός αλλά η απάντηση σε όλα αυτά έρχεται απο τον ίδιο και είναι αποστομωτική...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δήλωσε στο entertv: "Η ταινία άλλαξε τίτλο! Τώρα λέγεται 'Pleasure or Pain'. Είναι αλήθεια, ότι ανήκει στο ερωτικό σινεμά. Γι' αυτό τον λόγο έχει πάει και σε φεστιβάλ με ερωτικό περιεχόμενο. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά, είναι ότι η ταινία δεν είναι τσόντα... και μην ξεχνάμε ποιος την υπογράφει. Ο Zalman King, ήταν σκηνοθέτης που δημιούργησε όλη αυτή την τάση, που λέγεται ερωτικό σινεμά. Από τις '9½ εβδομάδες', την 'Άγρια Ορχιδέα'... ταινίες που στιγμάτισαν τον αμερικάνικο κινηματογράφο. Ταινίες με φοβερούς φωτισμούς και εξαιρετικούς ηθοποιούς. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης, έβγαλε μεγάλους πρωταγωνιστές. Πέρασαν πολλά ονόματα από τον Zalman King. Τώρα όσοι λένε ότι είναι soft πορνό ή τσόντα, ας τη δούνε πρώτα. Όπως σου είπα, σαφώς και έχει ερωτικές σκηνές. Ωστόσο έξω από το χορό μπορείς να πεις πολλά. Ας έρθουν και αυτοί εδώ να κάνουν μια ερωτική ταινία και ας είναι καλή... γιατί αυτή η ταινία είναι πολύ καλή"
Επιπλέον ο γοητευτικός ηθοποιός τόνισε πως το γυμνό δεν τον πειράζει καθόλου καθώς μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρίς ταμπού "Έμπαινα στο μπάνιο και η μητέρα μου δεν μου έλεγε να βγω έξω. Ο πατριός μου δεν κρυβόταν. Το συγκεκριμένο σημείο του σώματος μας, είναι ένα κομμάτι πάνω στο σώμα μας! Σαν το χέρι και το πόδι! Στη δουλειά, υπάρχει φοβερή άνεση. Έχω κάνει ερωτικές σκηνές στην Ελλάδα, στο Hollywood δεν θα έκανα; Και στην ταινία σαφώς και υπάρχουν γυμνές σκηνές! Τι θα πήγαινα στον σκηνοθέτη και θα του έλεγα, «Α, ξέρεις κάτι Zalman, πρέπει να με ντύσεις λίγο, γιατί εδώ φαίνεται το κωλαράκι μου;"

Πατήστε εδώ για να κερδίσετε 3 φιάλες και ένα τραπέζι 8 ατόμων στο Thalassa People's Stage με τον Αντώνη Ρέμο και τους Onirama!

loading...