Home SEXY «ALL ABOUT SEX»: To βασικό σεμινάριο Sex Coaching της Ειρήνης Χειρδάρη, στο Erotic Art Festival 2019

«ALL ABOUT SEX»: To βασικό σεμινάριο Sex Coaching της Ειρήνης Χειρδάρη, στο Erotic Art Festival 2019

0
19186

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαϊου
Ωρα: 15:30
Διάρκεια: 3 ώρες
Χώρος: EROTIC ART FESTIVAL
(κλειστό γήπεδο TAE KWON DO Φαλήρου)
Tιμή με κατοχύρωση θέσης: 30 ευρώ (μαζί με την είσοδο στο φεστιβάλ)
Τιμή στην πόρτα: 45 ευρώ (μαζί με την είσοδο στο φεστιβάλ)
Κατοχύρωση θέσης: eirini@sexelixis.gr

Το Erotic Art Festivalπροσφέρει σε ειδική τιμή το σεμινάριο της Ειρήνης Χειρδαρη «All about sex: Βασικό sex coaching για άντρες και γυναίκες» ώστε να μπορέσει να το παρακολουθήσει οικονομικά το κοινό κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο sex coaching που έγινε στην χώρα μας, για τo oποίο έγραψαν τα περισσότερα έντυπα της χώρας (Πρώτο Θέμα, Kool mag κλπ), κι έκτοτε σημείωσε μια μεγάλη πορεία,  εντός και εκτός Ελλάδας. Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι στο All ABOUT SEX η Ελληνίδα sex coach παρουσιάζει πολύ σημαντικές γνώσεις για το σώμα, την σεξουαλικότητα και τον έρωτα, καθώς και πολύ σημαντικές τεχνικές για μεγαλύτερη ηδονή.

Τα τρία εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, η Ειρήνη Χειρδάρη τα ανέλυσε στην «Σχολή Αποπλάνησης», το πρώτο σχολείο κατάκτησης που έγινε στην χώρα μας. (Τα μαθήματα της Σχολής Αποπλάνησης κυκλοφορούν πλέον μόνο σε DVD και μπορείτε να το παραγγείλετε στο www.sexelixis.gr). Στα DVD, μπορείτε να βρείτε την ανάλυση των εγκεφαλικών συστημάτων της λαγνείας, της ρομαντικής αγάπης και της συντροφικής αγάπης, και, βήμα-βήμα, πώς τα ενεργοποιούμε σε κάποιον κατά τη διάρκεια του φλερτ, των ραντεβού και μέσα στην σχέση. Στο ALL ABOUT SEX έρχεται η συνέχεια αυτής της θεωρίας. Πώς ενεργοποιούμε δηλαδή τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά συστήματα κατά τη διάρκεια του σεξ. Όχι ότι το σεμινάριο μας δίνει μόνο τα εργαλεία για έκρηξη συγκεκριμένων ορμονών ώστε να κάνουμε κάποιον να μας ερωτευτεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Καλύπτει επίσης μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, ερωτημάτων και αναζητήσεων του σύγχρονου εραστή και της σύγχρονης ερωμένης, όπως:

  • Γυμναστική για τον κόλπο και το μόριο. Σεξασκήσεις που δίνουν καλύτερο σεξ και καλύτερη σεξουαλική υγεία. Σώζουν τις γυναίκες από την χαλάρωση του κόλπου, και βοηθούν πολύ στους οργασμούς. Προστατεύουν τους άντρες από τις πρόωρη εκσπερμάτιση και την  στυτική δυσλειτουργία, καθώς χαρίζουν και στους τελευταίους πιο έντονους οργασμούς.
  • Αφροδισιακή διατροφή: Η σεξουαλική μας επίδοση εξαρτάται από τρία πράγματα που υπάρχουν μέσα στον οργανισμό μας: νευροδιαβιβαστές, ορμόνες και κυκλοφορικό σύστημα. Ορμόνες και νευροδιαβιβαστές δημιουργούνται από ουσίες που υπάρχουν στις τροφές, ενώ και η κατάσταση του κυκλοφορικού εξαρτάται από το τι τρώμε (και φέρνει καλύτερη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα). Μάθε τί πρέπει να τρως για να έχεις ποιότητα σεξουαλικής ζωής μέχρι τα βαθιά σου γεράματα, μάθε πώς να αποφύγεις κάποιες από τις συχνότερες γυναικείες και αντρικές σεξουαλικές δυσλειτουργίες με ειδική διατροφή.
  • Σεξουαλική ανία στην σχέση: Σέξι ιδέες για να την σπάσεις.
  • Πρακτικά tips για κολπικό και τραχηλικό οργασμό (το νέο σημείο G είναι ο τράχηλος)
  • Πρακτικά tips για σημείο G και squirting.
  • Στάσεις για να περνά το μόριο από το σημείο G.
  • Αντρικό σημείο L.
  • Στάσεις για να μπορέσει το μόριο να δώσει οργασμό από την κλειτορίδα.
  • Το μεικτό πλάνοοργασμός από δύο ή τρία σημεία ταυτόχρονα.
  • Σεξουαλική επικοινωνία. Λεκτική, εξωλεκτική, και πώς κάνεις εγκεφαλικό ταξίδι στον/στην παρτενέρ σου την ώρα του σεξ, βήμα-βήμα, δημιουργώντας του/της φαντασιώσεις.
  • Οι πιο σημαντικές αντρικές και γυναικείες φαντασιώσεις
  • Πώς μιλάς βρώμικα.
  • Αισθησιακό σεξ: Πώς κάνεις σεξ περνώντας ταυτόχρονα και από τις 5 αισθήσεις.
  • Πώς «δένεις» συναισθηματικά τον/την παρτενέρ σου.
  • Αθώα παιχνίδια του kinky σεξ και πώς θα τα φέρεις στην σεξουαλική σου ζωή.
  • Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω; Η ψυχολογία της καλής ερωμένης και του καλού εραστή και γρήγορα, δυνατά εργαλεία του sex coaching για να ενισχύσεις την σεξουαλική σου αυτοεκτίμηση.

*Το ίδιο σεμινάριο θα γίνει και τις δυο μέρες και θα ολοκληρωθεί κάθε μία από αυτές, στην ειδική αίθουσα του Sex Education του Erotic Art Festival. Επιλέξτε ποια μέρα σας βολεύει και στείλτε έγκαιρα για κατοχύρωση θέσης στο eirini@sexelixis.gr. Η λίστα για τις κατοχυρώσεις θέσεων κλείνει το βράδυ της 14ης Μαϊου. Από εκεί και πέρα εισιτήριο για το σεμινάριο θα μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο του φεστιβάλ στην κανονική του τιμή, κι όχι με την έκπτωση της κατοχύρωσης θέσης

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FESTIVAL

Παρασκευή 17/05: 18.00 – 00.30

Σάββατο 18/05: 14.00 – 01.00

Κυριακή 19/05: 14.00 – 00.00

Δευτέρα 20/05: 18.00 – 00.00

 

Προπώληση Εισιτηρίων: http://erotic-festival.com/tickets

Πληροφορίες: http://erotic-festival.com

 

*Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.