Home BLOGS Αυτό είναι το πιο γελοίο σπίτι που έχετε δει ποτέ, και για … 1800 λίρες μένετε για ένα βράδυ μέσα! Δείτε εικόνες!

Αυτό είναι το πιο γελοίο σπίτι που έχετε δει ποτέ, και για … 1800 λίρες μένετε για ένα βράδυ μέσα! Δείτε εικόνες!

0
722

Από ότι φαίνεται κάποια στιγμή, κάποιος στο Essex αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να χτίσει ένα σπίτι τόσο φανταχτερό, που αν το προσφέρατε στην ίδια την Barbie για να μείνει θα σας έλεγε ΟΧΙ. Η έπαυλη αυτή ονομάζεται Eaton House και βρίσκεται για την ακρίβεια στο Triptree του Essex.

 

 

 

Είναι τελείως καλυμένο με ένα φανταχτερό φωσφοριζέ ροζ χρώμα που θα το ζήλευε ακόμα και ο Φλωρινιώτης, γεμάτο λουλούδια και νεραϊδο-φωτα.Στην ιδιοκτησία περιέχονται μονόκεροι, ροζ φλαμίνγκο, μονοπάτι από πέτρες σε σχήμα καρδιάς και ένα εξωτερικό τζάκι, ενώ καθένα από τα δωμάτια έχει και διαφορετικό θέμα διακόσμησης.

 

 

 

Αν ενδιαφέρεστε να το νοικιάσετε έστω και για ένα βράδυ, θα πρέπει να δώσετε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1800 λιρών, στην οποία τιμή περιλαμβάνεται και εσωτερικό και εξωτερικό σινεμά, τζακούζι και ένα προσωπικό φωτογραφείο.

 

 

Και αν σας φαίνεται «κουλό» το να μείνει κάποιος εκεί και μάλιστα για τόσα χρήματα, μάθετε ότι έχει πληρότητα κρατήσεων και μάλιστα και από αρκετούς celebrities όπως η Iggy Azalea η οποία έχει ήδη μείνει εκεί.

 

Αυτές είναι εικόνες που στάλθηκαν στο διάστημα προς εκπροσώπηση του ανθρώπινου είδους… Ακόμα ελπίζουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας;;;;;;

Μετά την καταστροφή της Κουκουβάγιας ο W.D. ρίχνει δηλητήριο στο νέο του εκθαμβωτικό graffiti!