Home BLOGS Ένα (παιδικό) όνειρο έγινε πραγματικότητα 20 χλμ από την Αρχαία Ολυμπία!

Ένα (παιδικό) όνειρο έγινε πραγματικότητα 20 χλμ από την Αρχαία Ολυμπία!

0
411

Ένα ζωντανό όνειρο. Φανταστείτε να ξυπνάτε μέσα σε ένα δεντρόσπιτο, με πουλιά να τραγουδούν, περιτριγυρισμένοι από πευκοδάση, ελαιώνες και κοιλάδες με θέα στη θάλασσα. Αμμώδεις λευκές παραλίες, αρχαία ερείπια και νησιά για να εξερευνήσετε κι ένα καλάθι γεμάτο ελληνικά προϊόντα … το πρωινό τσάι, ο καφές και κρασί να σας περιμένουν! Μόλις 20χλμ. Από την αρχαία Ολυμπία, όπου η ομορφιά συναντά τη φύση και μπορείτε να ζήσετε τη μαγεία της ηρεμίας.

 

Το δεντρόσπιτο του George και της Jennifer στην Αμαλιάδα, μοιάζει εξωπραγματικό και μάλιστα δείχνει να είναι σαν τα εξώφυλλα περιοδικών του εξωτερικού με τις πιο περίεργες κατοικίες του κόσμου…

Είναι όμως κοντά στην Πάτρα και τον Πύργο και μας εντυπωσίασε από τις φωτογραφίες του και μόνο.

Ένα διαμέρισμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, αν και κοστίζει πολύ λιγότερο από αυτές.

Σε μια καταπράσινη κοιλάδα βρίσκεται το βιολογικό αγρόκτημα “Kotsifas estate treehouse” και μέσω της σελίδας airbnb.gr το ζευγάρι διαθέτει το σπίτι στο δέντρο σε όσους θέλουν να ζήσουν εναλλακτικές διακοπές στη φύση.

 Καλώς ήλθατε στο Δεντρόσπιτο Kotsifas!

 

Ένα οικολογικό αγρόκτημα ελαιολάδου που βρίσκεται στη φύση, κρύβει ειδικά δέντρα, ανοιχτά σε εποχιακούς επισκέπτες. Έρχεται πλήρης με διπλό κρεβάτι, σαλόνι, καναπέ κρεβάτι, μπάνιο, ψυγείο, τσάι / καφέ, πιάτα, γυαλιά ect, μπαλκόνι και υπαίθρια τραπεζαρία. Σαλόνια, τραπέζι και καρέκλες, πάρκινγκ και κήπο.

 

Περιμένετε να περιβάλλεται από το μεσογειακό τοπίο, την ησυχία και την ηρεμία. Ένα αποκλειστικό καλάθι δώρων σας περιμένει, γεμάτο με ελληνικά προϊόντα για να δοκιμάσετε, φρούτα, τυριά, κρασί, ψωμιά και φρέσκα αυγά, όλα απαραίτητα για πρωινό στο κρεβάτι .. περιλαμβάνονται στην τιμή η οποία είναι 200 ευρώ ανά διανυκτέρευση!

 

Απολαύστε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει αυτή η περιοχή από βιολογικά αγροτικά προϊόντα, εποχιακά φρούτα και λαχανικά, φρέσκο ​​γιαούρτι και τυρί και άφθονο κρασί.

 

Μπορείτε να επιλέξετε να χαλαρώσετε, να ακούσετε πουλί, να κάνετε πεζοπορία ή να κολυμπήσετε κοντά σε αμμώδεις παραλίες. Εκτός από την Αρχαία Ολυμπία, νησιά, ποτάμια, καταρράκτες ή βουνά ως ημερήσιες εκδρομές.

Η πόλη της Αμαλιάδας απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα για να κάνετε ό,τι αγορές χρειάζεστε, ενώ η παραλία Κουρούτα είναι επίσης μια δημοφιλής ημέρα προορισμού και ένα νησί. Μόνο 5 χλμ. από την πόλη. Πολλά εστιατόρια στη γύρω περιοχή που σερβίρουν εξαιρετικό ελληνικό φαγητό. Το φαγητό δίπλα στη θάλασσα είναι το πιο δημοφιλές.

 

Υπάρχει σταθμός λεωφορείων στην Αμαλιάδα που συνδέεται με όλες τις γραμμές και το λιμάνι της Πάτρας είναι 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Για να φτάσετε στο νησί της Ζακύνθου, θα φτάσετε 1 ώρα με πλοίο από το λιμάνι της Κυλλήνης. Η Αθήνα απέχει 350χλμ. Όλη η νέα εθνική οδό. Αν ψάχνετε για μια αποκλειστική γαλήνη της φύσης, όλοι οι βιολογικοί τρόποι ζωής, η φιλική οικογενειακή οικογένεια, οι όμορφες παραλίες και τα περίχωρα ….. τότε ελάτε σε μας ….. και να θυμάστε ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια!

 

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην ιδιοκτησία, στα ελαιώνες, στα παράλια της φύσης, Αγρια συλλογή τροφίμων, εποχιακές δραστηριότητες. Τοπικές τέχνες και βιοτεχνίες, γευσιγνωσία κρασιού, φυσικές θεραπείες και κοντινή απόσταση από όμορφες αμμώδεις παραλίες και αρχαία κατάλοιπα.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας φιλοξενήσουμε στο κεντρικό σπίτι, να δοκιμάσετε μαζί μας για ηλιοβασίλεμα, γευσιγνωσία κρασιού και καλή συζήτηση ….. ή να χαλαρώσετε στο δικό σας χώρο και να απολαύσετε τα τραγούδια των πτηνών.

 

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας φιλοξενήσουμε στο κύριο σπίτι, να γευτείτε μαζί μας για ηλιοβασίλεμα, γευσιγνωσία κρασιού και καλή συζήτηση ….. ή να χαλαρώσετε στο δικό σας χώρο και να απολαύσετε τα τραγούδια και το τιτίβισμα των πουλιών. Απολαύστε τι μαγεία του να ξυπνάτε κυριολεκτικά μέσα σε ένα δέντρο που περιβάλλεται από φύση ακούγοντας τίποτα άλλο πέρα από φυσικούς εναρμονισμένους ήχους και ησυχία… Και αυτό είναι μόνο για την αρχή της ημέρας”!

 

 

1433903.png

 

 

1433893.png