Λόγοι που οι φίλοι κάνουν καλό στην υγεία!

    0
    1113

    To ότι είναι σημαντικοί για πολλούς λόγους το ήξερες.. Τι ότι κάνουν καλό στην υγεία σου το ήξερες;

     

    Πόσο όμως καλό κάνει η φιλία στην υγεία μας;

     

    1. Η ευτυχία είναι “ασθένεια” που μεταδίδεται, οπότε αν οι φίλοι σου είναι χαρούμενοι άνθρωποι κάνε περισσότερη παρέα μαζί τους γιατί θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία και θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα με άλλη οπτική.

     

    2. Οι καλοί φίλοι θα σας βοηθήσουν σε κάθε νέο σας ξεκίνημα ή επίτευγμα. Θα στηρίξουν τα όνειρα και τις αποφάσεις σας. Μην τους απομακρύνετε.

     

    3. Η ύπαρξη κοινωνικής ζωής – κατά προτίμηση υγιείς – θα σας τονώσει το ανοσοποιητικό και θα σας αποτρέψει από την κατάθλιψη.

     

    4. Οι πραγματικοί φίλοι θα σας ακούσουν όταν το έχετε πραγματικά ανάγκη και θα σταθούν δίπλα σας σε κάθε δυσκολία, όσο δύσκολα και αν περναν και εκείνοι. Άρα θα ξέρετε οτι δεν είστε μόνοι στα δύσκολα.

     

    5. Η αποδοτική φιλία ανεβάζει την αυτοεκτίμησή μας με αποτέλεσμα να είμαστε και εμείς οι φίλοι που θέλουμε και εμείς να είναι οι άλλοι.

     

    Αν λοιπόν έχεις φίλο ή φίλους που κάνουν όλα τα παραπάνω τότε δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλο. Φρόντισε να είσαι και εσύ ένας καλός φίλος για αυτούς και θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

     

    Πηγή

     

    Το Athenstimeout.gr σου κάνει δώρο 20 συνεδρίες Speed Coaching!