Το annexM στο Μέγαρο Μουσικής, ξεκινά με το πρώτο μέρος με τίτλο «Ο τελευταίος αναγνώστης», όπου παρουσιάζονται 15 βιντεο-εγκαταστάσεις από 10 κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες.

Απο 28/7/2018 έως 29/07/2018 | Πανσέληνος Ιουλίου

Την όποια μικρή φήμη που έχει, την οφείλει στο Wheatlands Warracknabeal Agricultural Machinery Museum.

Η ΕΡΤ αυτό το καλοκαίρι μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι από το… προαύλιο του Ζαππείου μέχρι το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής!

Το αγαπημένο καλοκαιρινό σινεφίλ ραντεβού, το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival), σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΝΔΑ, επιστρέφει για 8η χρονιά με μαγικές προβολές όλο το καλοκαίρι!

Οι Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφουν για 24η χρονιά στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού του, από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου!

Όπερα τον Ιούλιο σε υπαίθρια θέατρα της Θεσσαλονίκης!

Θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια Αθήνα γεμάτη βεράντες κατάφυτες, με αναρριχητικά φυτά, ελιές, εξωτικά φυτά, λουλούδια, καλλιέργειες, χρώματα, μυρωδιές, ανάσα, ζωή;

Το Beat ζωγραφίζει στο Τρίγωνο με τον Dreyk the Pirate.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και βγάλ' τε τα συμπεράσματα σας!

Είτε θέλετε να θεωρήστε πολίτης του κόσμου και είστε με τη βαλίτσα στο χέρι, είτε ένας απλός ταξιδιώτης, καλά θα κάνετε να μην πάτε σε αυτές τις χώρες!

Ο Λόφος του Στρέφη ανοίγει και αυτό το καλοκαίρι τις πύλες του στον πολιτισμό με τις "Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη", που διοργανώνει ο ΟΠΑΝΔΑ αναδεικνύοντας το χώρο, την περιοχή και τους κατοίκους της.

Η μεγάλης κλίμακας βίντεο-εγκατάσταση Τοπία Ενοχής/ Guilty Pleasures του Ολλανδού Ντρις Βερχούφεν, παρουσιάζεται στο Εθνικό Μουσείο Σύχρονης Τέχνης!

Πανσέληνος μετά μουσικής!

Υπάρχει μια νέα δίγλωσση εφαρμογή “Walk the Wall Athens”, η οποία είναι διαθέσιμη χωρίς χρέωση για smartphones και tablets.

Το 2ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου ξεκινάει στις 19 Ιουνίου σε συνεργασία με τη Γαλλική Σχολή Αθηνών 

Ένας ανοικτός διεθνής διαγωνισμός δημιουργίας βίντεο, με τίτλο «Ένα λεπτό Αθήνα».

To Summer Nostos Festival φιλοξενεί το διάσημο έργο Drone Mass, ένα 60λεπτο ορατόριο που συνδυάζει μελωδίες έγχορδων οργάνων, ηλεκτρονικών ήχων και φωνητικών και αποτελεί σύνθεση του Ισλανδού Jóhann Jóhannsson.

Το ΛΕΑ γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσµια Πρωτεύουσα Βιβλίου»!

Η ετήσια Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “ROOMS2018” διοργανώνεται με αφορμή τα 20 χρόνια επέτειο της Αίθουσας Τέχνης Καππάτος.

Το εικαστικό γλυπτό εγκαταστάθηκε σε παραλία της Αιγύπτου.