Το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι Tullamore DEW μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα του Αγίου Πατρικίου στις 17 Μαρτίου!

Το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι Tullamore DEW μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα του Αγίου Πατρικίου στις 17 Μαρτίου!

Λίγο πριν την ημέρα της 17ης Μαρτίου, το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι Tullamore D.E.W προσκαλεί όλους τους φίλους του να γιορτάσουν μαζί την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patrick's Day) σε μια γιορτή συνυφασμένη με το πνεύμα της παρέας και της διασκέδασης.

 

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, γνωστή και ως η πιο «πράσινη μέρα» του χρόνου είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που λαμβάνει χώρα την 17η Μαρτίου, την επέτειο του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου (Saint Patrick) (περ. 385–461 μ.Χ. ), του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας.

 

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου ανακηρύχθηκε επίσημη χριστιανική αργία στις αρχές του 17ου αιώνα και μνημονεύει τον Άγιο Πατρίκιο και την άφιξη του Χριστιανισμού στην Ιρλανδία, καθώς επίσης αποτελεί αφορμή για εορτασμό του ιρλανδέζικου πολιτισμού και καταγωγής σε όλον τον πλανήτη.

 

Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν παρελάσεις, φεστιβάλ, εκδηλώσεις και φυσικά απαραίτητη είναι η χρήση του πράσινου χρώματος ή το σύμβολο του τριφυλλιού στα ενδύματα και αξεσουάρ των συμμετεχόντων!

 

 

Γνωρίστε το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι Tullamore D.E.W και το «Beauty of Blend»

 

Το Tullamore D.E.W. είναι ένα αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι, γνωστό σε όλον τον κόσμο για την απαλή και εξευγενισμένη γεύση του, το οποίο παράγεται στα περίχωρα της ομώνυμης πόλης, στα ιρλανδικά midlands και η ομορφιά του προέρχεται από 3 σημαντικές αλήθειες:

 

i) Αποτελεί το μοναδικό μείγμα τριών τύπων Irish whiskey, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ουίσκι ξεχωριστής και ήπιας πολυπλοκότητας.

 

ii) Μέσα από αυτή την τέχνη της ανάμειξης δημιουργείται μια γεύση που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά καθώς είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι.

 

iii) Το Tullamore D.E.W. οφείλει ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας επιτυχίας του, στους ιρλανδούς μετανάστες που μύησαν νέες κοινότητες σε όλο τον κόσμο στην ομορφιά του whiskey, υποστηρίζοντας πως η πολιτιστική ποικιλομορφία και η ένταξη αποτελούν έναν πιο ενδιαφέρον κόσμο.

 

Αυτοί οι 3 βασικοί παράγοντες δημιουργούν το “The Beauty of Blend” του Tullamore D.E.W

 

 

Δείτε περισσότερα για το “Beauty of Blend” του Tullamore D.E.W στο βίντεο παρακάτω:

 

 

 

Επίσης είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως το Tullamore DEW είναι ευρέως αναγνωρισμένο από τους ειδήμονες του ουίσκι. Το 2005 μάλιστα κέρδισε βραβείο (1 από τα 4 βραβεία σε συνολικά 700 ποτά από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στο διαγωνισμό) στο International Spirits Challenge, τη μεγαλύτερη απονομή στη βιομηχανία των αλκοολούχων ποτών.

 

Το Tullamore Dew έχει κερδίσει 22 χρυσά μετάλλια τα τελευταία 10 χρόνια.

 

 

Η ομάδα του Tullamore DEW προσκαλεί τους καταναλωτές, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας του St. Patrick’s, να γιορτάσουν μαζί τους ένα 4 ήμερο σε διαφορετικά μαγαζιά κάθε μέρα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οπού θα προσφέρουν το Tullamore D.E.W σε ειδική για τη μέρα τιμή ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πολλά συλλεκτικά δώρα.

 

Δείτε παρακάτω σε ποια καταστήματα θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί με το Tullamore D.E.W αλλά και να δοκιμάσετε την ξεχωριστή γεύση του!