Home NEWS Δήμητρα Παπαδοπούλου: Θα γίνει τελικά το remake των Απαράδεκτων;

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Θα γίνει τελικά το remake των Απαράδεκτων;

0
364

Αυτή τη φορά η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου απάντησε σε μία ερώτηση που το κοινό της τηλεόρασης των 90s περιμένει καιρό: Θα γίνει τελικά το remake των “Απαράδεκτων”; 

 

Σε ποια Ελληνίδα ηθοποιό είχαν προσφέρει 1 εκατ. για να παίξει σε ερωτική ταινία;

 

Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη RealLife η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε ότι μπορεί η σειρά να έκανε μοναδική επιτυχία, όμως η συγκεκριμένη εποχή δεν ήταν η καλύτερη για την ίδια.

 

«Από τη μία υπήρχε η χαρά της δημιουργίας, η «χημεία» και τα γέλια με τα παιδιά και από την άλλη έπεσαν πάνω μας δυνατά οι προβολείς και ήρθε μια δημοσιότητα που με τρόμαξε πολύ. Δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πέρασε ο καιρός και χαλάρωσα, το χάρηκα και το αγάπησα όλο αυτό, για το οποίο φυσικά είμαι ευγνώμων. Ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο που έλαβα», εξήγησε.

 

Όταν ρωτήθηκε δε για πιθανό remake της σειράς η απάντησή της ήταν σαφής. «Πώς να γίνει χωρίς τον Βλάση; Η αλήθεια είναι πως έχουν ακόμα μεγάλο «ρεύμα», πως τους αγαπά ο κόσμος. Δεν ξέρω τι να σου πω. Κάθε φορά λέω «πάμε γι’ άλλα». Μπορεί και να γίνεται, μπορεί να είναι και αδύνατον».

 

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πάω καλεσμένος στην Μενεγάκη γιατί δεν…»