Home BLOGS Είναι πλέον παντού και σε έχουν φτάσει στο σημείο να αναρωτιέσαι.. «Πως ήταν η ζωή πριν τα fidget spinner»;

Είναι πλέον παντού και σε έχουν φτάσει στο σημείο να αναρωτιέσαι.. «Πως ήταν η ζωή πριν τα fidget spinner»;

0
425

Έχουμε μια τάση γενικά να μεγαλοποιούμε και να πορωνόμαστε με καθετί «χαζό» ας το πούμε μόνο και μόνο επειδή η μόδα μας έχει έρθει από έξω. Αν κάτσει να σκεφτεί κανείς ότι τα fidget spinner φτιάχτηκαν για τα άτομα με υπερκινητικό ήτα και αυτισμό γιατί τους προσέφερε ηρεμία, και έχουν καταλήξει στα χέρια όλων, φτιαγμένα από ότι υλικό μπορείς να φανταστείς… μόνο τραγικούς θα μπορούσες να μας χαρακτηρίσεις.

 

Αλλά έτσι κάναμε πάντα, όχι μόνο εμείς… όλοι αυτοί που επηρεάζονται από κάθε είδους κινέζικο κύμα μόδας που εξαπλώνεται στον πλανήτη πιο γρήγορα και από τις επιδημίες. Και απλά φτάνουμε στο σημείο να παρηγορούμε τους εαυτούς μας λέγοντας «μόδα είναι θα περάσει». Γιατί να είναι μόδα δεν καταλάβαμε;;

 

Και δεν είναι μόνο τα fidget spinner. Είναι και όλες οι προηγούμενες μόδες που πέρασαν και άφησαν και αυτές το σημάδι τους και πάνω μας και στα πορτοφόλια μας και κατέληξαν στα σκουπίδια.. Και μεταξύ μας μακάρι να ήταν περαστικές και από εκεί που ήρθαν να μην ξανάρθουν.

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα χρωματιστά πλαστικά βραχιόλια που κοσμούσαν το χέρι μέχρι τον αγκώνα κάθε κοριτσιού που σεβόταν τον εαυτό της; Όσο πιο πολλά είχες τόσο πιο cool φαινόσουν.. Και φυσικά τόσο πιο άτριχη μετά, μιας και όταν αποφάσιζες να τα βγάλεις έκανες και μία μίνι αποτρίχωση στο χέρι λόγω του πλαστικού.

 

vraxiolia_0.png

 

Την μόδα της τάπας που την πας; Και δεν μιλάμε για γευστικά τάπας, αλλά για τις τάπες, πλαστικές ή μεταλλικές που συνέλεγες και έμειναν στο ράφι.. Μάλιστα σκαρφιζόντουσαν και διάφορα παιχνίδια για να μείνει ενεργό το ενδιαφέρον, όπως το να φτιάξεις μια στοίβα, να πετάξεις μια με ορμή και όσες πέσουν είναι δικές σου… Μιλάμε για ολυμπιακό άθλημα!

 

tapes_0.png

 

Σε πάμε και σε κάτι που πάει να κάνει comeback και ελπίζουμε να μην το πετύχει. Αξέχαστη Tamagotchi μανία… Όλοι στην τάξη και από ένα μη σου πω και δύο.

 

tamagochi_0.png

 

Για να έρθουμε στο πιο πρόσφατο, στο πιο διασκεδαστικό στο skateboard για τα δάχτυλα, που γίνονται και διαγωνισμοί για τα πιο τρελά κόλπα.. Είναι σαν εκείνα τα μίνι παπουτσάκια που βγήκαν για να φοράς στις άκρες των δαχτύλων και να παίζεις ποδόσφαιρο με τα δάχτυλα… Μιλάμε για τρελή έμπνευση! Και όμως και απήχηση είχαν και λεφτά έβγαλαν αυτοί που το σκέφτηκαν…

 

skater_0.png

 

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε.. σε τι κόσμο ζούμε με τέτοια μυαλά και επιρροές γύρω μας;;;;; Και δεν είναι μόνο το fidget spinner..είναι και τα όσα ακόμα έρχονται μετά από αυτό!

 

Γιατί πώς θα είσαι cool χωρίς Followers ;

5+1 παραλίες της Αττικής για τα μπάνια του Ιουνίου!