HomeNEWS«Drunk waiter»… Ένα trend για την νέα γενιά που επανήλθε εν όψει...

«Drunk waiter»… Ένα trend για την νέα γενιά που επανήλθε εν όψει καλοκαιριού και… θα κοστίσει ζωές σίγουρα!

Το τραγικό είναι ότι είναι νέα μόδα, περιλαμβάνει ποτό οπότε μπορείτε να φανταστείτε το πόσο γρήγορα εξαπλώνεται. Όπου ποτό και μεθύσι… μπορείτε να υπολογίζετε σε νέους!

 

Βλέποντας το video άλλοι θα ζηλέψουν και θα θέλουν να βρίσκονται ήδη στην θέση των πρωταγωνιστών του, και άλλοι θα αναρωτιούνται ποιοι στο καλό είναι οι κανόνες αυτού του παιχνιδιού.

 

 

Το ονομάζουν «drunk waiter»  και από ότι μπορέσαμε να καταλάβουμε ο καθένας πρέπει να κάνει 10 περιστροφές κρατώντας ένα κοντάρι πάνω από το κεφάλι του πριν τρέξει με τον δίσκο ο οποίος είναι γεμάτος ποτήρια με νερό και να προσπαθήσει να τα παραδώσει στους άλλους παίκτες της ομάδας του.

 

Μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά με όλο αυτό το στριφογύρισμα, αν δεν είστε μπαλαρίνα σίγουρα θα έχετε κάποιο θέμα να πάτε κάπου γρήγορα μετά.

 

Θα αναρωτιέστε λοιπόν που κολλάει το ποτό με όλο αυτό; Από ότι φαίνεται για κάθε ποτήρι με νερό που χύνει ο παίκτης μέχρι να φτάσει στον προορισμό του, θα πρέπει να πιει και την αντίστοιχη ποσότητα σε μπύρα… Εδώ σας θέλουμε…

 

Η μάλλον βασικά δεν σας θέλουμε γιατί ποτέ δεν θα προκαλούσαμε κάποιον να κάνει κάτι τόσο απερίσκεπτο. Στο εξωτερικό όμως.. έχουν άλλη γνώμη!

 

Το τέλος της «αθωότητας» χαρακτήρων της Disney… Γκράφιτι που ζωντανεύουν τους πιο «παραμυθένιους» εφιάλτες! Δείτε εικόνες…

Βαριέσαι το γυμναστήριο αλλά λατρεύεις τον ύπνο; Βρήκαμε την άσκηση που σου ταιριάζει! (video)

 

Διαβαστε επισης

loading...