HomeBLOGSΤελικά Ερντογάν δεν είναι το μεγαλύτερο κακό που συνέβη στην Τουρκία…...

Τελικά Ερντογάν δεν είναι το μεγαλύτερο κακό που συνέβη στην Τουρκία… ο Τούρκος Superman όμως είναι!

Σας μπέρδεψε λίγο ο τίτλος έτσι; Και όμως μιλάμε κυριολεκτώντας, τουλάχιστον στην σφαίρα της 7ης τέχνης και της τούρκικης version του Superman που είναι για τα πανηγύρια, aka Καπαλί Τσαρσί αν θέλουμε να μείνουμε στα σύνορά τους, και κάνει το Bollywood να μοιάζει με blockbuster αμερικανιά!

 

Image result

 

Το μόνο που θυμίζει πολύ γενικά τον σούπερ ήρωα, είναι απλά η γενική ιδέα της υπερδύναμης. Ναι ήρθε από άλλο πλανήτη, ναι οι γήινοι γονείς (μια κυριούλα με τσεμπέρι και ένας μουστακαλής κύριος) του αποκάλυψαν ότι έχει δυνάμεις, τις οποίες κυρίως χρησιμοποιεί για να βλέπει μέσα από τα ρούχα των συναδέλφων του, στην υποτιθέμενη εφημερίδα που δουλεύει, αλλά και για να σώσει την πρωταγωνίστρια τύπου Lois Lane, ο Θεός να την κάνει από 3 που την κυνηγούν. Κάπου εκεί προς το τέλος το παίρνει χαμπάρι ότι μπορεί να σώζει τον κόσμο όλο.

 

Πάλι καλά που η ταινία δεν είχε υπότιτλους γιατί θα πηδάγαμε από το παράθυρο αν μαθαίναμε και το τι ακριβώς λένε μεταξύ αυτών των «ελεεινών» cult σκηνικών.

 

Για όσους έχουν την υπομονή και θέλουν να γελάσουν έστω και με τον εαυτό τους που σπαταλάνε χρόνο για να δουν περί τίνος πρόκειται… Σας έχουμε και όλη την ταινία εδώ για να μην μας λέτε και υπερβολικούς…

 

 

Τελικά «κόβει» το μάτι σας; Και αν ναι… πόσο γνώστες είστε;

Το 2016 θα σου πει Bye Bye με τον πιο… φρικιαστικό τρόπο!

Διαβαστε επισης

loading...