HomeNEWSAποστολή "Μετέωρα". Όλη η μαγεία τους μπροστά σας, όσο μπορεί αυτή να...

Aποστολή “Μετέωρα”. Όλη η μαγεία τους μπροστά σας, όσο μπορεί αυτή να αιχμαλωτιστεί σε ένα videο!

Ένα video από ψηλά που προβάλλει την μοναδική ομορφιά αυτού του ιδιαίτερου φαινομένου που ονομάζεται Μετέωρα, χάρη στο Meteora Thrones – Travel Center.

 

Ένα video που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου χάρη στα social media, δείχνοντας την απαράμιλλή ομορφιά του τοπίου και χαρίζοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες και ταξιδιώτες να ανακαλύψουν αυτόν τον θησαυρό της Ελλάδας, γνωστό σε εμάς αλλά όχι τόσο δημοφιλές για προορισμό έξω.

 

Το Meteora Thrones – Travel Center (meteora.com),  χρειάστηκε 2 εβδομάδες και κάτι παραπάνω για να γυρίσει το clip χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας drone για την κάλυψη των πανοραμικών πλάνων.Βραχώδη επιβλητικά στέκουν εκεί χρόνο με το χρόνο και προκαλούν δέος σαν να τα βλέπεις για πρώτη φορά.

 

Στον ψηλότερο και μεγαλύτερο σε έκταση αγιομετεωρίτικο βράχο βρίσκεται η ανδρώα Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου (Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού), η οποία ιδρύθηκε περί το 1340. Πολύ κοντά στον μεγάλο πλατύλιθο, στέκει ο βράχος της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ. Κοντά στο χωριό Καστράκι βρίσκεται η Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Αναπαυσά. Το τοπίο συμπληρώνουν οι ιερές μονές της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Στεφάνου, η Ιερά Μονή Ρουσάνου. Σκαμένος στον Βράχο ο Ναός του Αγίου Γεωργίου.

 

Μονοπάτια για να ακολουθήσει κανείς, μέρη για να αναρριχηθεί. Μόνο και μόνο η θέα όμως αποτελεί λύτρωση στον κάθε επισκέπτη.

 

 

Το video τέλος συμμετέχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που διοργανώνει η Amadeus κάτι που θα συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη προβολή του.

 

 

Μπορείτε να ψηφίσετε για τα Μετέωρα στον διαγωνισμό κάνοντας κλικ εδώ

 

Χτύπα… ξύλο! Πως τα δέντρα έγιναν must στην μόδα με ρολόγια, θήκες, παπιγιόν και τώρα και..

 

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελευσίνα επιλέχθηκε ως η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021!

Διαβαστε επισης

loading...