HomeNEWSCelebritοαπαγόρεψη made in China… Άραγε έμεινε κανένας εκτός λίστας;

Celebritοαπαγόρεψη made in China… Άραγε έμεινε κανένας εκτός λίστας;

Τι είναι η Κίνα νομίζατε; Ελλάδα που τους δεχόμαστε όλους;

Η Κίνα παίζει να είναι η μοναδική χώρα η οποία έχει απαγορέψει σε πολλούς, πάρα πολλούς θα λέγαμε, γνωστούς του Hollywood να περάσουν τα σύνορά της. Πολύ μη μου άπτου θα σας πούμε κατά την ταπεινή μας γνώμη μιας και οι αιτίες δεν είναι δα και τόσο… πώς να το πούμε σοβαρές ως επί το πλείστον τουλάχιστον..

 

Και για να δείτε ότι δεν υπερβάλλουμε, αντίθετα με αυτούς, σας έχουμε τα πιο τρανταχτά ονόματα οι οποίοι έχουν φάει ban από την είσοδο στην χώρα..

 

Rolling Stones

Στο ροκ συγκρότημα έχει απαγορευθεί η είσοδος εντελώς από τη χώρα λόγω της χρήσης ναρκωτικών. 

 

 

Brad Pitt , Harrison Ford, Richard Gere, Bjork, Martin Scorsese

Kαι μη νομίζετε ότι η λίστα σταματάει εδώ, μιας και όλοι αυτοί πήραν απαγόρευση από την Κίνα, λόγω των απόψεών τους υπέρ του Θιβέτ. Ο Pitt, συγκεκριμένα, αποκλείσθηκε μετά από την συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην ταινία «Επτά Χρόνια στο Θιβέτ».

 

 

Miley Cyrus

Η άτακτη νεαρή τραγουδίστρια έχει φάει απαγορευτικό εισόδου στην Κίνα μιας και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ‘Hannah Montana’ κοινοποίησε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, όπου αναπαρήγαγε μια στερεοτυπική αντίληψη για την ασιατική κοινωνία.

 

 

Lady Gaga

Ξεκίνησε η απαγόρευση από την Ινδονησία αλλά και από τον Ιούνιο του 2016, η εκκεντρική τραγουδίστρια απαγορεύεται να επισκεφτεί την Κίνα, λόγω της συνάντησής της με τον Δαλάι Λάμα.

 

Jay Z

Το έτερον ήμισυ της Beyonce, «τρώει πόρτα» από την Κίνα από το 2006 εξαιτίας όπως είπαν της χυδαιότητας των στίχων του. Όχι σας προκαλούμε να βρείτε ένα ραπ κομμάτι χωρίς «κακές λέξεις»…

 

Όπως βλέπετε η Κίνα δεν χαρίζεται σε κανέναν, είτε λόγω απόψεων, είτε λόγω σεμνότητας, είτε επειδή έτσι είναι και έτσι θέλει…

Got bless America… Μα πόσο large πια αυτοί οι Αμερικάνοι;

Moonshine Festival ξανάρθε με αέρα της Άγριας Δύσης..

Διαβαστε επισης

loading...