HomeNEWSH κοκκινοσκουφίτσα καννίβαλος, η Ελληνίδα Σταχτοπούτα και η αυτοκτονική Μικρή Γοργόνα… Οι...

H κοκκινοσκουφίτσα καννίβαλος, η Ελληνίδα Σταχτοπούτα και η αυτοκτονική Μικρή Γοργόνα… Οι μακαβριότητα πίσω από κλασσικά παιδικά παραμύθια!

Μια φορά και έναν καιρό δεν υπήρχαν αθώα παιδικά παραμύθια… Το πώς κατέληξαν να είναι bed time stories σενάρια που θα ήταν ακατάλληλα για ανηλίκους δεν ξέρουμε, πάντως η αλήθεια να λέγεται.

 

Όχι ότι τα εν λόγω παραμύθια που θα σας παρουσιάσουμε είναι τα μοναδικά με σκοτεινό original παρελθόν, μένουμε όμως σε αυτά καθώς είναι πιο δημοφιλή ανάμεσα στην παιδική ηλικία.

 

Καταρχάς ξεκινάμε με την πατριώτισσα μας, την Σταχτοπούτα. Ναι καλά διαβάσατε, ήταν Ελληνίδα με τα όλα της. Το κανονικό της όνομα ήταν Ροδόπη και είχε απαχθεί στην Αίγυπτο όπου και την είχαν ως σκλάβα. Το σενάριο περίπου το ίδιο, μόνο που για να πάει στο «πάρτι» δεν την επισκέπτεται η νεραϊδονονά της αλλά ο θεός Χορός μεταμορφώθηκε σε γεράκι για να την κλέψει το παπούτσι και να το πετάξει στον Φαραώ. Εκείνος στην συνέχεια ψάχνει να βρει την ιδιοκτήτρια του παπουτσιού και το τέλος το γνωρίζετε όλοι. Υπάρχουν ιστορικά στοιχεία για την απόδειξη ύπαρξης της Ροδόπης, αλλά όχι για να υποστηρίξουν την όλη ιστορία.

 

Άρα από εδώ και πέρα λοιπόν να λέτε την ιστορία με το όνομά της! Ροδόπη δηλαδή!

 

Και αφού σας ξεκινήσαμε ομαλά πάμε στην αντίπερα όχθη με την αυτοκτονική Μικρή Γοργόνα η οποία και ένιωσε στο πετσί της για τα καλά την ερωτική απογοήτευση η οποία και την σκότωσε στο τέλος.

 

Σύμφωνα με την πραγματική ιστορία, δεν χάνει την μιλιά της σε αντάλλαγμα για την απόκτηση ποδιών αλλά την ίδια της την γλώσσα. Μάλιστα ο λόγος που αποφάσισε να γίνει άνθρωποςδεν ήταν η αγάπη αλλά επειδή δεν ήθελε να καταλήξει αφρός στην θάλασσα, αλλά να πάει στον Παράδεισο. Δυστυχώς μεταμορφώνεται σε άνθρωπο αλλά τα πόδια της πονούν αφόρητα σε κάθε της βήμα , ερωτεύεται τον πρίγκιπα αλλά εκείνος παντρεύεται άλλη και τότε αποφασίζει να τον δολοφονήσει. Στο τέλος όμως αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να αυτοκτονήσει βουτώντας στην θάλασσα.

 

Και κλείνουμε έτσι για την ποικιλία με μια καννιβαλιστική ιστορία Κοκκινοσκουφίτσας έτσι για να μην λείψει το μακάβριο από την οθόνη σας. Η εκδοχή των αδερφών Γκριμ ήθελε τον λύκο να τον ανοίγουν, να σώζουν την γιαγιά και να του ράψουν πέτρες στο στομάχι πετώντας τον στο ποτάμι για να πνιγεί. Και όμως από ότι φαίνεται και αυτή επρόκειτο για μια πιο ελαφριά version της original ιστορίας. Πράγματι η Κοκκινοσκουφίτσα χάνει το δρόμο της, και ο κακός ο λύκος στήνει ενέδρα στην γιαγιά, όμως σκοτώνει την γιαγιά και την ταΐζει εν αγνοία της στην Κοκκινοσκουφίτσα και μάλιστα της δίνει να πιει και το αίμα της λέγοντάς της ότι είναι κρασί.

 

Πως σας φαίνονται λοιπόν όλα αυτά για όνειρα γλυκά;

 

Αthenstimeout προτάσεις για όχι και τόσο… Άγιες Νύχτες! Φέτος, all you want for Christmas είναι το Κολωνάκι!

Homosexual, transexual, bisexual, demisexual… Τελικά γιατί πρέπει να βάλουμε ταμπέλα στα σεξουαλικά μας;

Διαβαστε επισης

loading...